Reportaže

Športaj s Klinko 2017 v Gornji Radgoninedelja, 11.06.2017

avtor: T. K., foto: Nataša Juhnov
V Turistično-športnem centru Trate v Gornji Radgoni je bila že 7. prireditev Športaj s Klinko, ki je največji ekstremno-športni dogodek v Pomurju.
Študentsko-mladinski klub Klinka, ki je organizator prireditve, je tokrat pripravil 27 predstavitev različnih športov in športnih disciplin, prijavljeni pa so se lahko pomerili tudi v različnih turnirjih in tekmovanjih (odbojka, teniški turnir, streetball, nogomet, skate contest, tek na "izi" ...). Tokrat so bile na sporedu predstavitve kikboksa, športnega plezanja, slacka, break dance šova, potapljanja, street workouta, ženskega rokometa (prvič se je predstavil ŽRK Millennium), dirt jump Freestyle šova, ameriškega nogometa (pomerili sta se tudi ekipi Murska Sobota Storks in Žalec Gold Diggers), paintballa, nogometa na milnici, žongliranja in drugega. Že na Tratah je s tremi komadi nastopil raper Nipke, ki je imel celovečerni koncert zvečer v pivnici Max. Prireditev v TŠC Trate sta vodila Primož in Cepo iz oddaje Propöler.
oglasno sporočilo
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
Praznik evropske Amazonke - V kraju Letenye na Madžarskem so se zbrali predstavni... » več
Folkart na grajski ploščadi - V okviru letošnjega Fokarta sta se na grajski plo... » več
Kljub maloštevilnosti ponosni Evropejci - Državne proslave ob dnevu državnosti... » več
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
oglasno sporočilo
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Pričakujejo Slovence z vseh celin Prihodnji petek, 7.7.2017, se bo v Dvorcu Rakičan začelo s... » več
Praznik evropske Amazonke V kraju Letenye na Madžarskem so se zbrali predstavniki iz ... » več
Dobrodošli doma: V Rakičanu so se zbrali Slovenci iz vseh celin Še danes bo v Dvorcu Rakičan potekalo srečanje Slovencev ... » več