Reportaže

Športaj s Klinko 2017 v Gornji Radgoninedelja, 11.06.2017

avtor: T. K., foto: Nataša Juhnov
V Turistično-športnem centru Trate v Gornji Radgoni je bila že 7. prireditev Športaj s Klinko, ki je največji ekstremno-športni dogodek v Pomurju.
Študentsko-mladinski klub Klinka, ki je organizator prireditve, je tokrat pripravil 27 predstavitev različnih športov in športnih disciplin, prijavljeni pa so se lahko pomerili tudi v različnih turnirjih in tekmovanjih (odbojka, teniški turnir, streetball, nogomet, skate contest, tek na "izi" ...). Tokrat so bile na sporedu predstavitve kikboksa, športnega plezanja, slacka, break dance šova, potapljanja, street workouta, ženskega rokometa (prvič se je predstavil ŽRK Millennium), dirt jump Freestyle šova, ameriškega nogometa (pomerili sta se tudi ekipi Murska Sobota Storks in Žalec Gold Diggers), paintballa, nogometa na milnici, žongliranja in drugega. Že na Tratah je s tremi komadi nastopil raper Nipke, ki je imel celovečerni koncert zvečer v pivnici Max. Prireditev v TŠC Trate sta vodila Primož in Cepo iz oddaje Propöler.
Ocena
Ocena
Komentiraj
Ni komentarjev.
E-NOVICE
Prijavite se na pomurske elektronske novice.
POŠLJI
VESTNIK
NAJBOLJ KOMENTIRANO
Slovenija evropski prvak tudi s pomočjo pomurskih navijačev Kdo bi si to mislil?! Slovenija je evropski prvak v košarki... » več