vestnik

14. Memorial Simona Forjana: Zmagi za ekipi Anton Baša in Kema

Tomo Köleš, 26. 6. 2018
Robert Matis
Aktualno

Klub malega nogometa Sebeborci je organiziral 14. Memorial Simona Forjana v malem nogometu. Zbralo se je skupno 16 ekip v članski in veteranski kategoriji. Zmagali sta moštvi Anton Baša s. p. in NK Kema. 

V članski kategoriji je nastopilo 12 ekip, v veteranski pa štiri. Gledalci so uživali ob kvalitetnem nogometu in na koncu tudi razbuljivem in napetem zaključku. Pri tem so na koncu v finalnem delu ostale tri ekipe, ki so med sabo odločile o prvih treh mestih:Čarda - Anton Baša s. p. 0 : 0,Čarda - Orkan (Murska Sobota) 1 : 1, Anton Baša s. p. - Orkan 2 : 1. Tako je bilo skupni zmagovalec moštvo Anton Baša s. p., druga je bila Čarda in tretji Orkan.
V veteranski kategoriji so slavili igralci Keme, ki so v finalu premagali veterane iz Črenšovec z 1 : 0. Tretje mesto so zasedli gostje iz Slovenskega narodnega gledališča Maribor, ki se vsako udeležujejo tudi evropskega nogometnega prvenstva gledališčnikov.
Za najboljša igralca na turnirju sta bila proglašena Aleks Vegi Kalamar (Anton Baša s. p.) v članski in Tomislav Glavica (NK Kema) v veteranski kategoriji. Najboljši vratar je bil Alen Buzeti (Čarda).




mali nogomet KMN Sebeborci Memorial Simona Forjana
Kaj zdaj berejo drugi