vestnik

Black Gringosi zbrali denar in ga podarili Niki Flisar

Vida Toš, 7. 8. 2018
Nataša Juhnov
Dean Lesjak v imenu Black Gringosov, navijaške skupine Mure, predaja denarno pomoč Branku Flisarju, Nikinemu očetu. Ob Deanu in Branku še Nika, ter Tim in Renata.
Aktualno

Navijači Mure pomagali Nikini družini

Pred tedni smo na vestnik.si pisali o družini Nike Flisar, desetletne deklice iz Sodišinec, ki je zaradi cerebaralne paralize na vozičku. Članek je ganil tudi navijače Mure, Black Gringos, da so zbrali denar in ga danes osebno izročili družini Flisar.



Pomagala bo tudi Nogometna šola Mura
Na Sočni vilici 17. avgusta bo na Vestnikovi stojnici - kjer si boste lahko za vaš prostovoljni prispevek privoščili bograč iz kotlička vestnikovih zlatih mojstric bograča - tudi Nogometna šola Mura, ki je prav tako ponudila pomoč. In sicer bodo med 13.00 in 14.00 tam Ante Šimundža, Luka Bobičanec, Nino Kouter, Alen Kozar in Amadej Maroša. Pridite, poklepetajte s prvoligaši in darujte za Niko!
Nogometna šola Mura pa bo Niki ob tem podarila tudi originalen Murin dres s svojimi podpisi.


Dean Lesjak: “Prebrali smo članek in se odločili, da deklici in njeni družini pomagamo po svoji moči. Gringosi namreč nismo huligani z ulice, ampak smo vedno in povsod pripravljeni pomagati. Svoje mesto Murska Sobota predstavljamo po vsej Sloveniji v čim boljši luči. Za pomoč pa smo se odločli, ker nam je mar za vse ljudi, sploh za tiste, ki so v stiski. To tudi ni prvič, da smo pomagali; darovali smo tudi že Anini Zvezdici. Ob tej priložnosti vabim vse, da se nam pridružijo in pomagajo; zelo pa smo ponosni, da bo na Sočni vilici - skupaj z Vestnikom - pomagala zbirati denar za Niko tudi Nogometna šola Mura.”
Gringosi so Niki pomagali z zneskom 110 evrov.

cb8d5dae5926532d71e0706d01acf5c5
Nataša Juhnov
Dean Lesjak v imenu Black Gringosov, navijaške skupine Mure, predaja denarno pomoč Branku Flisarju, Nikinemu očetu. Ob Deanu in Branku še Tim in Renata.


18e1b6735299bcf8f4d2c26e1b241106
Nataša Juhnov
Dean Lesjak v imenu Black Gringosov, navijaške skupine Mure, predaja denarno pomoč Branku Flisarju, Nikinemu očetu. Ob Deanu in Branku še Tim in Renata.

Donacija za Niko
Niki lahko pomagate tudi vi, stopimo skupaj, saj vsak evro šteje!
Pri območnem združenju Rdečega križa so v ta namen odprli poseben račun:
TRR SI56 0234 0001 0419 250 sklic 00 5001 - 15
Namen: Donacija za Niko.


5de06e29bbd2672b4176d03abed1fe09
Nataša Juhnov
Dean Lesjak v imenu Black Gringosov, navijaške skupine Mure, predaja denarno pomoč Branku Flisarju, Nikinemu očetu.

nika flisar Black Gringos Dean Lesjak