vestnik

Direktor BTC City Murska Sobota prevzema vodenje še enega nakupovalnega središča

Rok Šavel, 25. 2. 2022
Aleš Cipot
Horvat bo imel ob uspešnem vodenju soboškega nakupovalnega središča dodaten izziv še na Dolenjskem.
Aktualno

Dolgoletni direktor soboškega nakupovalnega središča Mitja Horvat bo s prvim marcem postal tudi direktor BTC Novo mesto.

Soboški BTC se v zadnjem obdobju lahko pohvali s številnimi novostmi. Ravno jutri svoja vrata odpira Woop, ki obljublja številne adrenalinske atrakcije, lani je prišlo do celovite, 5-milijonske, prenove trgovine Spar, leto pred tem pa je v sklopu BTC City Murska Sobota zaživela prva McDonald's restavracija v Pomurju. Družba BTC je obenem leta 2020 za potrebe nadaljnjega razvoja območja kupila skoraj 13 tisoč kvadratnih metrov sosednjih zemljišč.

PREBERITE ŠE: (INTERVJU) Mitja Horvat: »Nepremišljenih investicij se ne lotevamo«


Horvat bo vodil obe nakupovalni središči


Pod blagovno znamko družbe BTC City obratujeta še nakupovalni središči v Ljubljani in v Novem mestu. Enota na Dolenjskem je v zadnjem obdobju poslovala brez imenovanega direktorja in pod vodstvom direktorja največje, ljubljanske enote. To se bo spremenilo s prvim marcem, saj je vodstvo družbe na funkcijo direktorja enote BTC Novo mesto imenovalo dosedanjega direktorja soboškega BTC-ja, Mitjo Horvata, ki funkcijo prvega moža soboškega nakupovalnega središča opravlja že več kot deset let. Horvat bo prevzel vodenje obeh omenjenih enot, so za Vestnik.si potrdili v družbi BTC.

"Odločitev o imenovanju je bila sprejeta v želji po uspešnem poslovanju Enote v BTC Novo mesto tudi v bodoče ter spodbujanju kariernega razvoja naših sodelavcev," so še pojasnili za naš medij.

btc-murska-sobota mitja-horvat direktor btc