vestnik

Do novega avta z obiskom Petrola

Oglasno sporočilo, 19. 5. 2021
Arhiv naročnika
Do novega avta z obiskom Petrola.
Aktualno

"Ženo bom odpeljal na Bled!” je bil navdušen srečni nagrajenec nedavne Petrol nagradne igre, ki si je s točenjem goriva Q Max prislužil čisto novo Ford Pumo.

V petek, 14. maja 2021, se je izpred avtosalona Summit centra v Ljubljani odpeljala rdeča Ford Puma, tisti avtomobil, za katerega so pesti stiskale številne Petrolove stranke, ki so sodelovale v nagradni igri ‘Točite Q Max in osvojite nagrado’. V njej so sodelovali vsi, ki so med februarjem in aprilom na bencinskem servisu natočili vsaj 40 litrov goriva Q Max, pri plačilu pa pokazali svojo Petrol klub kartico.

Sreča je na strani zvestih

Sreča je bila na koncu na strani Zlatka Gapa iz Limbuša pri Mariboru, ki na Petrolu svoj rezervoar polni že od leta 1975. 

“Ko sem prejel informacijo, da sem dobitnik glavne nagrade, avtomobila Ford Puma, nisem mogel verjeti svojim očem. Niti moja žena. Šele ko so me kontaktirali iz Petrola, sem končno dojel, da je avtomobil res moj,” je povedal srečni nagrajenec. Gospod Zlatko, ki mu je dolgoletna zvestoba Petrolu pripeljala novega jeklenega konjička, je ključe svojega novega avtomobila prejel iz rok Danijele Ribarič Selaković, izvršne direktorice področja Prodaja končnim kupcem v Petrolu, ter Tomaža Oblaka, direktorja prodaje in trženja pri Summit motors Ljubljana.

petrol, nagradna-igra
Arhiv naročnika
Do novega avta z obiskom Petrola.

Do Bleda … in morda do nove hiše?

In kam bo Ford Puma zavila na prvi izlet?

Z novim avtomobilom se bo na prvo vožnjo odpeljal na Bled, je bil navdušen gospod Zlatko, s seboj pa vzel svojo ženo. Pot bo zagotovo udobnejša, manj zahtevna in varnejša, saj je Ford Puma zasnovana tako, da voznik kar najbolje izkoristi dinamičen tempo sodobnega življenja.

In ko bo zmanjkalo goriva? Rezervoar bo zopet napolnil na Petrolu, pravi srečni nagrajenec, zraven pa z vsakim evrom nakupa zbiral še Zlate točke za popuste in ugodnosti v Petrol klubu. Članstvo pa gospodu Zlatku prinaša še možnost sodelovanja v kopici novih Petrol klub nagradnih iger – tudi najnovejši, v kateri se lahko člani kluba potegujejo za sodobno hišo SmartHouse proizvajalca Žiher!

Morda pa bodo ključi pametne hiše prišli v vaše roke? Pravilno odgovorite na nekaj kratkih vprašanj na spletnem naslovu nagradnaigra.petrol.si/zadeni-hiso in morda se bo tudi vam nasmehnila sreča!

petrol oglasno-sporočilo