vestnik

Do študentskih bonov od danes v pisarni KPŠ-ja v Murski Soboti

Vestnik, 21. 9. 2020
Vitja Rodež
Študentske bone za prehrano lahko od danes naprej dobite v pisarno KPŠ-ja v Murski Soboti.
Aktualno

Tudi letos si lahko bone za subvencionirano študentsko prehrano študentje uredijo v prostorih Kluba prekmurskih študentov na Zvezni ulici v Murski Soboti. Pisarna je odprta od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

Za tiste, ki si subvencionirano študentsko prehrano urejajo prvič, so pripravili nekaj koristnih nasvetov. Pred prihodom je potrebno opraviti spletno prijavo na povezavi: https://www.studentska-prehrana.si/sl/Account/Register in si zapisati številko prijave. S seboj prinesti osebni dokument s fotografijo, dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto (indeks ali originalno potrdilo o vpisu) in telefon.

Boniprehrana
kpš
Od danes si lahko študentske bone uredite v pisarni KPŠ v Murski Soboti.

Študenti višjih letnikov pa si lahko subvencijo za prehrano letos podaljšajo kar na spletu, in sicer na dva načina, v aplikaciji v osebnem profilu, kjer označijo Dovoli podaljšanje ali v svojem osebnem profilu na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer prav tako označijo Dovoli podaljšanje. V primeru, da se študentje višjih letnikov odločijo študentske bone podaljšati v pisarni KPŠ-ja, morajo s seboj prinesti originalno potrdilo o vpisu in osebni dokument.

kpš boni subvencionirana-prehrana-študentov študenti
Kaj zdaj berejo drugi