vestnik

Dominika Ros dobila bronasto priznanje Turistične zveze Slovenije

Vida Toš, 11. 12. 2019
Vida Toš
Miran in Dominika Ros z Domačije Ros, kmetije sredi Vučje vasi, ki večinoma živi od pridelave govejega mesa. Pridelujejo pa tudi olja, moke brez glutena in bučni namaz ter bučno sol. Za večino svojih pridelkov so dobili nagrade; zadnja je bronasto priznanje Turistične zveze Slovenije.
Aktualno

Za bučni namaz v kartonski embalaži, okrašeni z lipovim listom in napisom I feel Slovenija ter s priloženim lesenim nožkom.

Dominika Ros z Domačije Ros v Vučji vasi je za svoj bučni namaz v kartonski embalaži, okrašeni z lipovim listom in napisom I feel Slovenija ter s priloženim lesenim nožkom, prejela bronasto priznanje Turistične zveze Slovenije za kulinarični in gastronomski spominek. Slovenska Turistična zveza je namreč razpisala natečaj za kulinarični spominek, saj bo Slovenija leta 2021 evropska gastronomska regija.

Za bučni namaz je Dominika pred tem dobila že srebrno in zlato priznanje na Dobrotah slovenskih kmetij.

Vida Toš
Miran in Dominika Ros z Domačije Ros. Pred Dominiko je nagrajen kulinarični spominek - škatlica z bučnim namazom.
domačija-ros dominika-ros miran-ros vučja-vas