vestnik

(Do)živimo v Pomurju na Pogačarjevem trgu v Ljubljani

Vestnik, 4. 7. 2020
TV AS
V sklopu predstavitve pa je potekal tudi bogat kulturni program, v okviru katerega so se predstavili Gomilički degaši, turniški pevci in KD Križevski rogisti.
Aktualno

Danes je v Ljubljani potekala predstavitev pomurskega turizma pod sloganom (Do)živimo v Pomurju.

Na Pogačarjevem trgu so se predstavljale nekatere pomurske občine s turističnimi ponudniki iz levega in desnega brega Mure, v sklopu predstavitve pa je potekal tudi bogat kulturni program, v okviru katerega so se predstavili Gomilički degaši, turniški pevci in KD Križevski rogisti. 

(do)živimo-v-pomurju
TV AS
Cilj dogodka je bil obiskovalce seznaniti s turistično ponudbo Pomurja in jih motivirati za obisk in preživljanje dopusta v deželi ob Muri.

Cilj dogodka je bil obiskovalce seznaniti s turistično ponudbo Pomurja in jih motivirati za obisk in preživljanje dopusta v deželi ob Muri. Na stojnicah so se predstavljali Okrepčevalnica Kučan iz Križevec na Goričkem, Društvo Mura rafting iz Grlave, Občina Odranci, Občina Puconci z Zvezo kulturnih in turističnih društev občine Puconci, Pletarstvo Kalman iz Polane, Sirarstvo Tinka iz Ratkovec, eko-socialna kmetija Kocljevina iz Prosenjakovec, Ekološka kmetija Rengeo iz Šalovec, Grede Tešanovci d.o.o., TIC Moravske Toplice, Panon wine iz Filovec, Zrirap iz Beltinec, Občina Beltinci z Zavodom za turizem, kulturo in šport Beltinci, Občina Šalovci z Zavodom za turizem, šport in kulturo Šalovci, Čebelarstvo Zorjan iz Dolenec, Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Organizator dogodka je bila televizija AS iz Murske Sobote, soorganizator pa Pomurska turistična zveza. 

(do)živimo-v-pomurju
TV AS
Organizator dogodka je bila televizija AS iz Murske Sobote, soorganizator pa Pomurska turistična zveza.

V sklopu predstavitve so si obiskovalci lahko ogledali tudi predstavitvene filme (Do)živimo v Pomurju, ki jih je TV AS producirala skupaj s Pomursko turistično zvezo in Turistično zvezo Slovenije. Filme si lahko ogledate na spletni strani www.tv-as.net ali Facebooku Televizija AS Murska Sobota. 
Prireditev je ob lepem vremenu dobro uspela, saj se je je udeležilo veliko število obiskovalcev, ki so si z veseljem ogledali turistično ponudbo Pomurja in spremljali bogat kulturni program. 
doživimo-pomurje ljubljana pomurja