vestnik

(FUTSAL) V Ljutomer prihajajo preporojeni Sevničani

M. Š., 10. 2. 2023
Niko Časar
V dvorani ŠIC Ljutomer bo nocoj tekma 18. kroga 1. SFL med Meteorplastom ŠIC barom in Sevnico.
Aktualno

V dvorani ŠIC Ljutomer bo nocoj tekma 18. kroga 1. SFL med Meteorplastom ŠIC barom in Sevnico.

Do konca rednega dela prvenstva v 1. slovenski futsal ligi so preostali še štirje krogi. Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar, ki ima pred končnico zagotovljeno najmanj tretje mesto (36 točk), se bo nocoj ob 20.30 uri v Ljutomeru, ko bo na sporedu 18. krog, pomeril s Sevnico, ki je trenutno sedma z desetimi točkami.

S Sevnico so se igralci Meteorplasta ŠIC bara v tej sezoni merili dvakrat. V Sevnici so zmagali s 6:3, v Ljutomeru pa 9:3. »Ti dve zmagi nas ne smeta uspavati. Od januarja naprej spremljamo povsem drugo Sevnico, ki je v štirih tekmah zabeležila tri zmage. Med drugim so Sevničani premagali tudi prvaka,« opozarja trener Robert Grdović. Sevničanom se je pridružil izkušeni Uroš Martič, ki je v preteklosti nosil tudi dres z državnim grbom, skupaj s Sebastijanom Drobnetom, ki je Ljutomerčanom v dveh tekmah zabil štiri zadetke, pa tvorita odličen par, ki s svojim znanjem in izkušnjami vlečeta voz Sevničanom proti četrtfinalu. »Če bomo mi pravi, bodo točke ostale doma. A opozarjam, da je tokratni nasprotnik v naletu in si ležernosti ne bomo smeli privoščiti,« še doda Grdović.

V ljutomerski ekipi bodo tokrat manjkali prvi strelec prvenstva Denis Kneževič, Adrijan Trstenjak, Thomas Pihler in Niko Kosec.

meteorplast-šic-bar ljutomer sevnica
Kaj zdaj berejo drugi