vestnik

Hotel Diana naj še vsaj dva tedna ne bi bil prodan - preverite, po kakšni ceni 

Adriana Gašpar, 11. 4. 2018
Nataša Juhnov
Olga Belec o prodaji Diane ne ve nič. 
Aktualno

Direktorica Hotela Diana Olga Belec si že vrsto let prizadeva kupiti hotel in trdi, da ima zanj tudi predkupno pravico. Iz Hete odgovarjajo, da to ne drži. 

"O skrivnem kupcu ne vem ničesar," nam je povedala direktorica Hotela Diana Olga Belec, ki je že vrsto let v igri za nakup hotela. "Dali smo tudi ponudbo, takšno, kot mislimo, da je primerna. Ker je dotrajan, namreč hotel potrebuje še vsaj milijonsko investicijo. Imam pa tudi predkupno pravico, zato bi o nakupu morali najprej mene obvestiti in mi posel ponuditi pod enakimi pogoji, kar se pa ni zgodilo" nam je pojasnila Olga Belec.


01603bae0719c56afe91d4f384262188
Nataša Juhnov
Direktorica Hotela Diana Olga Belec si že vrsto let prizadeva kupiti hotel in trdi, da ima zanj tudi predkupno pravico.

Heta zanika, da ima Olga Belec predkupno pravico

"Čudimo se, od kod gospa vidi, da ima predkupno pravico, glede na to, da nimamo urejenega nobenega pravnega razmerja z njo," so nam na vprašanja o morebitni prodaji odgovorili na nepremičninski agenciji Heta, ki upravlja z naložbami nekdanje Hypo banke. "Hotel Diana še vedno ni prodan, smo pa že nekaj mesecev tik pred zaključkom posla," nam je povedal Janez Žepič iz agencijske službe za odnose z javnostmi. "Zadnja oglaševana cena za hotel je bila 1,65 milijona evrov, kar pa nikakor ni dokončna cena, o kateri smo se z bodočim kupcem dogovorili," pojasnjujejo na Heti, ampak naj bi bila cena precej nižja. Po naših informacijah naj bi se Heta in bodoči kupec dogovorila za približno 1,25 milijona evrov. Bodoči kupec in sedanja direktorica Hotela Diana Olga Belec naj bi se, po naših informacijah, o nakupu in prevzemu že pogovarjala. Prav tako po naših informacijah, naj bi za poslom stali dve osebi, ena z vizijo in ena s kapitalom.
olga belec hotel Diana skrivni kupec