vestnik

Hotel Diana nezaželen tudi na drugem naslovu

T. M., 16. 12. 2019
Nataša Juhnov
Hotel Diana
Aktualno

Sodišče začelo postopek izbrisa podjetja, direktor Boštjan Serec zatrjuje, da bo ta zaustavljen

Okrožno sodišče v Murski Soboti je začelo postopek izbrisa družbe Hotel Diana iz sodnega registra, v ozadju katerega je spor okoli poslovnega naslova družbe. Kot smo že poročali, je julija letos družba Hotel Diana spremenila poslovni naslov in se tako formalno iz Slovenske ulice 52, kjer je stavba, v kateri opravlja svojo dejavnost, preselila na Plese 7A. Lastnik objekta na Plesah namreč podjetju več ni dovolil poslovanja na tem naslovu, zato je registrsko sodišče po uradni dolžnosti začelo postopek izbrisa. Gre za računovodsko podjetje Finthink, ki ga vodi Ervin Kutoš, tega pa danes nismo uspeli priklicati za komentar.

d87f03d5ee5bc3ab02841664b4ac32da
Nataša Juhnov
Hotel Diana

Boštjan Serec, ki je pred kratkim v Hotelu Diana na direktorskem mestu zamenjal lastnico podjetja Jasno Klepec, pravi, da se z lastnikom objekta več niso mogli zmeniti za nadaljnje sodelovanje, pri tem podrobnejših razlogov ne navaja. Kot še pove, so sedež družbe prenesli na nov naslov, ki je že bil vpisan, zaradi česar bo postopek izbrisa zaustavljen. “Smo že vse rešili, normalno poslujemo naprej,” pravi Serec. 

Kot je znano, je v času, ko je družba Hotel Diana spremenila poslovni naslov, podjetju grozila deložacija, saj si je lastnik objekta-ljubljanska družba Heta Asset Resolution prizadeval za izpraznitev in prodajo objekta. Ti načrti so začasno zaustavljeni, kar je verjetno povezano tudi s prevzemom Hete s strani srbskega poslovneža Miodraga Kostića. 

Preberite še: Novi načrti za soboški hotel

hotel-diana murska-sobota