vestnik

Hotel Diana odslej gostuje pri K-Lobistu

T. M., 18. 12. 2019
Aleš Cipot
Hotel Diana
Aktualno

Samostojni podjetnik Knez je naredil uslugo prijatelju in tako preprečil izbris družbe. Gre že za drugega nekdanjega predsednika soboškega nogometnega kluba, ki se je vključil v reševanje družbe Hotel Diana.

Kot smo poročali pred kratkim, je sodišče začelo s postopkom izbrisa družbe Hotel Diana, ki je posledica spora okoli poslovnega naslova podjetja. Julija letos je namreč družba Hotel Diana spremenila naslov in se tako formalno iz Slovenske ulice 52, kjer je stavba, v kateri opravlja svojo dejavnost, preselila na Plese 7A. Lastnik objekta na Plesah, računovodsko podjetje Finthink, ki ga vodi Ervin Kutoš, namreč podjetju ni več dovolil poslovanja na tem naslovu, zato je registrsko sodišče po uradni dolžnosti začelo postopek izbrisa, direktor družbe Hotel Diana Boštjan Serec pa je zatrdil, da bo postopek zaustavljen in da je v register že vpisan nov poslovni naslov podjetja. Hotel Diana tako po novem domuje v Ulici Mikloša Kuzmiča 49 v Murski Soboti, na tem naslovu je sicer registriran sedež podjetja K-Lobist, tega vodi samostojni podjetnik Tomislav Knez, ki se ukvarja s prevozništvom in svetovanjem. Knez pravi, da gre samo za uslugo prijatelju in da sam ni seznanjen s prihodnjimi načrti v zvezi s hotelom.

Pri tem je zanimivo, da sta Kutoš in Knez oba nekdanja predsednika soboškega nogometnega kluba. Ervin Kutoš je leta 2008 postal predsednik nekdanje Mure 05, ki jo je leta 2010 prevzel Miroslav Topič, Knez pa je vodil NŠ Muro šest mesecev leta 2015.

Preberite še - Pravda dveh direktoric: »Stisnil me je v kot«

hotel-diana murska-sobota