vestnik

Izposoja šotorov po meri – vse za nepozabno prireditev!

Vsebino omogoča Spletnik, 17. 5. 2023
Arhiv naročnika
Izposoja šotorov po meri
Aktualno

Pred vami je pomemben dogodek, poskrbeti pa morate, da bo ta popoln? Da bo prireditev nepozabna, imate posebne želje in iščete šotor po meri? Torej šotor, ki bi bil posebej zasnovan za izvedbo točno določenega dogodka? Nakup bi predstavljal visoko naložbo, glede na to, da pa ta ne bo redno v uporabi, pa je seveda praktična in učinkovita rešitev izposoja šotora.

Šotori, ki se uporabljajo na različnih dogodkih imajo širok spekter uporabe. Svoje mesto so našli na številnih področjih, predvsem pa na raznih športnih dogodkih, sejmih, porokah,  konferencah, festivalih, zabavah, koncertih, itd.

Enostavno določite svoje potrebe glede na področje uporabe, kajti izposoja šotora vam omogoča, da izbirate med široko paleto možnosti.

Kaj je prireditveni šotor?

Prireditveni šotor je velika struktura, ki je zasnovana za začasno uporabo na odprtem prostoru. Prireditveni šotori so različni, tako po dimenzijah, kakor po lastnostih in funkcionalnosti, zasnovani in izdelani glede na vrsto in kapaciteto dogodka. 

Ne glede na to, ali želite model šotora, ki je polzaprt ali je zaprte zasnove, morda tudi posebne barve in logotipe, na voljo so šotori po meri, ki so idealni za različne prireditve in dogodke.  

šotor, mobil-plac
Arhiv naročnika
Izposoja prireditvenega šotora tako omogoča izreden prostor po meri in z veliko nižjimi stroški

Izposoja prireditvenega šotora tako omogoča izreden prostor po meri in z veliko nižjimi stroški, pri tem pa je celostna podoba takšna, kakršne si želite.

Prireditveni šotor je mogoče enostavno namestiti na skoraj vseh področjih, ne glede na velikost in pomembnost dogodka, bodisi praznovanja, otvoritve, koncerte, predstave, poroke, itd.  

Kaj pa poročni šotor?

Za pare je precej stresno načrtovati poroko, ki je hkrati zagotovo tudi najsrečnejši dan v njihovem življenju. Izvedba dogodkov na prostem je v zadnjem času precej porastu, predvsem poroke. Res pa je, da so tovrstni dogodki izpostavljeni različnim vremenskim vplivom, zato je za te dogodke nujno najeti šotore.

Izposoja šotora je v pomoč pri ​​organizaciji tako pomembnega dogodka, ki poleg zaščite, pripomore tudi k posebnemu čaru dogodka.

Torej, poročni šotor ni le zaščita in dekoracija, pač pa celotnemu okolju zagotavlja poseben diferencial. Zaradi številnih možnosti izbire, lahko celoten videz in barvo prilagodite lastnim željam. 

šotor, mobil-plac
Arhiv naročnika
Najem poročnih šotorov je praktična rešitev za velike ali manjše poroke na prostem.

Najem poročnih šotorov je praktična rešitev za velike ali manjše poroke na prostem, saj prinaša številne prednosti, od hitre montaže do vsestranskosti - na voljo so različne dimenzije, ne glede na vremenske razmere ponujajo udoben prostor, odporni visokokakovostni materiali, ipd.

Katere vrste šotorov se lahko najame?

Zahvaljujoč raznolikosti lahko vsak izbere prireditveni šotor, poročni šotor ali šotor za katerikoli dogodek, po lastnih potrebah in pričakovanjih. Vse to po sprejemljivi ceni.  

Potrebno pa je vedeti, da so šotori za različne namene zasnovani drugače in se razlikujejo glede na funkcionalnost. 

Tako lahko naštejemo različne vrste:

- Poročni šotor. Ne glede na to, kako velika bo poroka, izbirate lahko med različnimi stili pohištva in dekoracijo ter tudi z možnostjo hlajenja ali gretja. 

- Prireditveni in sejemski šotori. Na voljo so v različnih dimenzijah, z možnostjo gretja ali hlajenja.

- VIP šotor. Primeren je za večje ali manjše dogodke, ima možnost različne razsvetljave in je primeren za različne možnosti tal.

- Pagode, primerne za vsako vrsto dogodka. Izbirajte med raznimi dimenzijami, stili pohištva in dekoracijo.

- Stretch šotor, ki je primeren predvsem za dogodke v naravi, je izredno prilagodljiva možnost ne glede na podlago ali tla. Na voljo v različnih oblikah in velikostih. 

Da pa bo dogodek popoln, potrebujete tudi dodatno opremo. Izberete lahko poljubno dekoracijo in pohištvo, oder in podest, klimatsko napravo, razsvetljavo in drugo opremo. 

Kako najeti šotor?

Zahvaljujoč storitvi najema šotora, je zelo enostavno zadovoljiti vsako potrebo. Je zelo učinkovita in ekonomična rešitev, za iskanje ustreznega modela je treba najprej ugotoviti potrebe, ki se pojavljajo in seveda tudi želje. 

Tako je mogoče zlahka najti šotor, ki bo ustrezal željam in potrebam. Ker so možnosti zelo raznolike, je na tej točki prav, da pridobite strokovno podporo zaupanja vrednih podjetij na tem področju - odločite se za najem šotora pri podjetju KBG d.o.o. oziroma spletni strani mobil-plac.com in pomagali vam bodo, da bo vaš dogodek nepozaben! 

Prednosti izposoje šotora

Izposoja šotora, bodisi gre za prireditveni šotor, poročni šotor ali šotor za katerikoli drug dogodek, zagotavlja, da uživate privilegij prednosti uporabe šotora vrhunske kakovosti po sprejemljivi ceni

Naslednja ključna prednost je tudi ekonomičnost, saj omogoča prihranek in bi sicer za nakup lastnega šotora morali nameniti zajeten kupček denarja. Naslednje prednosti so funkcionalnost, različne velikosti, hitra in enostavna namestitev, enostavna izposoja šotora, odlična zaščita, želene lastnosti,... 

šotor, mobil-plac
Arhiv naročnika
Poleg standardno izdelanih modelov šotorov, pa vam je na voljo tudi ogromno dodatne opreme, ki izpolnjuje razne potrebe

Poleg standardno izdelanih modelov šotorov, pa vam je na voljo tudi ogromno dodatne opreme, ki izpolnjuje razne potrebe (dekoracija, razsvetljava, hlajenje, gretje, barve, itd.). Zaradi teh prednosti je izposoja poročnih in drugih prireditvenih šotorov zelo priljubljena.

spletnik šotor mobil-plac