vestnik

Jasmina Opec Vöröš v kabinet kmetijske ministrice

T. M., 6. 2. 2020
Osebni arhiv
Jasmina Opec Vöröš
Aktualno

Nekdanja pomurska poslanka Jasmina Opec Vöröš je po novem zaposlena v kabinetu kmetijske ministrice Aleksandre Pivec, ki je pred kratkim prevzela vodenje Demokratične stranke upokojencev Slovenije.

Opec Vöröševa bo v kabinetu delovala kot osebna asistentka ministrice, je danes poročalo več medijev. Opec Vöröševa, sicer tudi nekdanja podpredsednica Slovenske ljudske stranke, nam je zgolj potrdila, da je zaposlena v kabinetu ministrice in povedala, da ni več članica nobene politične stranke. Zadeve sicer ne želi podrobneje komentirati in pravi, da naj se za več informacij obrnemo na službo ministrstva za stike z javnostmi. Opec Vöröševa, sicer pravnica, je bila nazadnje zaposlena pri Mladinskem svetu Slovenije. 

Na ministrstvu pojasnjujejo, da je Opec Vöröševa v kabinetu zaposlena kot sekretarka. "Njene delovne zadolžitve se nanašajo na strokovne naloge, vezane na funkcijo ministrice, načrtovanje dela v ministrstvu in spremljanje izvajanja dogovorjenih zadolžitev v ministrstvu ter ostale naloge po odredbi ministrice," so zapisali. 

jasmina-opec-vöröš politika