vestnik

Junijska nesreča med Sebeborci in Martjanci: Vzrok za smrt je bil zastoj srca

A. B., 3. 7. 2018
Jure Zauneker
Vzrok za junijsko nesrečo 73-letnika med Sebeborci in Martjanci je bil zastoj srca. 
Aktualno

Letos sta na cestah v Pomurju umrla dva človeka, lani v enakem obdobju eden

S Policijske uprave Murska Sobota (PUMS) so sporočili, da prometno nesrečo, ki se je zgodila 24. junija na cesti med Sebeborci in Martjanci, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo, ne obravnavajo več kot nesrečo s smrtnim izidom.



"Iz Oddelka za patologijo Splošne bolnišnice Murska Sobota smo bili obveščeni, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt 73-letnega povzročitelja v prometni nesreči naravna smrt, in sicer zastoj srca. Policisti bomo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na okrožno državno tožilstvo Murska Sobota," so sporočili s PUMS.


Podoben primer se je že zgodil 22. aprila, ko se je 64-letni motorist peljal iz Murske Sobote proti Vaneči, ko je treščil v avtomobil, ki je peljal pred njim in zavijal levo v križišču pri Rimski čardi. Policisti so sprva poročali, da se je nesreča domnevno zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja čez neprekinjeno sredinsko črto in da je motorist v trčenju utrpel tako hude poškodbe, da je dve uri pozneje v bolnišnici izgubil boj za življenje. Na UKC Maribor pa so potem ugotovili, da je bil vzrok za smrt povzročitelja prometne nesreče naravna smrt, prav tako zastoj srca.
Letos sta tako na cestah v Pomurju umrla dva človeka, lani v enakem obdobju eden.

nesreča smrt policija sebeborci