vestnik

Knjižnice od danes le z brezstično izposojo knjižničnega gradiva

Vestnik, 9. 1. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Odlok o začasni prepovedi ponujanja kulturnih in kinematografskih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji dovoljuje knjižnicam od danes le brezstično izposojo knjižničnega gradiva na zunanjih prevzemnih mestih knjižnice.

Knjižnično gradivo v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota si boste lahko brezstično izposodili v delovnem času knjižnice, ki sicer ostaja nespremenjen. 

PIŠK Murska Sobota je od ponedeljka do petka odprta med 8. in 19. uro, ob sobotah pa med 8. in 13. uro. Ob nedeljah in praznikih je knjižnica zaprta. 

Tudi v krajevnih knjižnicah in potujoči knjižnici bo omogočena brezstična izposoja knjižničnega gradiva na zunanjih prevzemnih mestih. 

Gradivo, ki si ga stranke želijo izposoditi, si lahko rezervirajo v spletnem katalogu COVISS+/Moja knjižnica ali s predhodnim telefonskim naročilom med delovnim časom knjižnice. Gradivo, ki ga bodo stranke naročile do 14. ure, bodo lahko prevzele pred knjižnico naslednji delovni dan, naročijo pa si lahko največ pet naslovov hkrati. Naročeno gradivo bo na prevzem čakalo sedem dni. 

rastoča-knjiga, pišk, slovesnost, obeležje, obeležje-rastoča-knjiga
Aleš Cipot
Fotografija je simbolična.

Naročeno gradivo na bibliobusu pa lahko stranke prevzamejo pred vhodom bibliobusa, naročilo poteka na zgoraj zapisan način. 

PIŠK brezstična-izposoja-gradiva
Kaj zdaj berejo drugi