vestnik

Mateja Hauser v Senecuri prevzema področje razvoja

M.H., 28. 11. 2019
Nataša Juhnov
Mateja Hauser
Aktualno

Regionalna direktorica Senecure Sanda M. Gavranovič je v zvezi z načrti za Dosor izjavila, da so zadovoljni z ekipo in dobavitelji

Na nedavni tiskovni konferenci Senecure, ki je sredi poletja kupila Dosor, dom starejših Radenci, je Sanda M. Gavranovič, regionalna direktorica Senecure,  napovedala, da bo dosedanja dolgoletna direktorica doma Mateja Hauser v podjetju Senecura prevzela področje razvoja, in še, da imajo v načrtu poiskati novega direktorja doma v Radencih.

6031df85de06acc29be22902e43826a9
Nataša Juhnov
Dosor

Gavranovičeva je v zvezi z načrti v Dosorju še izjavila: "Z našo strokovno ekipo in dobavitelji smo zadovoljni, in ne načrtujemo večjih sprememb, za naše sodelavce pa bomo izvajali interna izobraževanja v okviru Senecura akademije.« Prav tako je napovedala, da bodo za potrebe kakovostnejše oskrbe stanovalcev doma v Radencih  kupili nekaj opreme, proučujejo pa tudi možnost sanacije zgradbe. Čas po nakupu doma in njegovi vključitvi  v  Senecura skupino so namenili predvsem spoznavanju procesov dela in pogledu prilagoditev standardom Senecure, ti pa prav tako morajo biti usklajeni z nacionalnimi.

Dosor hauser senecura