vestnik

Mojca predstavila nov singel

Tomo Köleš, 28. 9. 2019
Ela Lemut
Mojca Prejac, glasbenica iz Ljutomera, je s svojo zasedbo Mojca predstavila nov singel Undecover People.
Aktualno

Prleška zasedba Mojca je predstavila svoj novi singel Undercover People. Pesem je po besedah avtorice Mojce Prejac ena njenih najstarejših. Nastala je v študentskih letih, ko mlad človek začne dojemati svet z drugačnimi očmi.

Govori o tem, da si vsi kdaj pa kdaj nadenemo maske, da lažje preživimo dan, teden ali mesec. Razlika med nami je le ta, da nekateri nosijo maske, da dosežejo svoje cilje, in potem pozabijo na svoj pravi jaz. V ekipi pri ustvarjanju novega singla so bili Mojca Prejac kot avtorica ter Jože Zadravec in Peter Ošlaj kot producenta. Ob pevki Mojci Prejac so kot glasbeniki sodelovali še Domen Gnezda (kitara), Anže Vrabec (električni klavir), Erik Čebokli (baskitara), Jože Zadravec (bobni in tolkala) ter Saša Matajič in Peter Ošlaj (spremljevalni vokali).

Za snemanje in miks je poskrbel Peter Ošlaj, za mastering Danilo Ženko, video, ki sledi kmalu, pa bo posnel Marko Wolf. Skladba Undercover People je bila posneta med snemanjem promocijskega materiala za glasbeno produkcijo Samomuzika pod vodstvom Jožeta Zadravca in v studiu Pre Sound v Trnju. Kmalu bo sledilo še več skladb produkcije Samomuzika, pa tudi videomaterial s tega snemanja.  

mojca glasba Vestnik
Kaj zdaj berejo drugi