vestnik

Mura poziva: V lov na vstopnice!

Vestnik.si, 14. 9. 2018
Aleš Cipot
Aktualno

Kot poročajo na spletni strani NŠ Mura, grejo vstopnice za nedeljski dvoboj z Olimpijo za med.

V nedeljo, 16. septembra, ob 16. uri nas na Fazaneriji čaka izjemno zanimivobračun med Muro in ljubljansko Olimpijo. Vstopnice se v predprodaji zelo dobro prodajajo, Muraši pa si obetajo pravi spektakel. Svetujejo, da si vstopnice za obračun zagotovite čim prej po standardni ceni (otroci 4€, stojišča 5€, ostale tribune 8€ in glavna tribuna 10€). Na dan tekme bodo namreč cene vstopnic višje (otroci 6€, stojišča 8€, ostale tribune 11€ in glavna tribuna 13€). Predprodaja bo do petka v baru potekala med 14. in 19. uro, v soboto pa med 9. in 16. uro. Kot so sporočili, je ostalo le še okrog 850 vstopnic.


Od srede naprej so za prodajo odprli tudi del sektorja A na južni tribuni. Del te tribune je sicer namenjen gostujočim navijačem, ampak bo vmes še tampon cona.


Ob tem naprošajo vse, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Razlagova ulica bo zaprta za promet. Obiskovalcem bodo za parkiranje na voljo javne površine v okolici zdravstvenega doma in kopališča. Invalidi za vstop na stadion uporabite službeni vhod, kjer bo prisoten varnostnik.


Opozarjajo še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela – reflektorji. Prosijo, da se teh delov izogibate. Prav zaradi gradbenih del bo vstop na severno tribuno mogoče le po poti okrog igrišča za umetno travo.

NŠ Mura olimpija tekma 1. SNL fazanerija