vestnik

Na Cankovi se odpira prodajalna KZ Ptuj. Ob otvoritvi bo potekalo žrebanje uporabnih nagrad

Oglasno sporočilo, 17. 11. 2022
Arhiv KZ Ptuj
Prodajalna KZ Ptuj na Cankovi.
Aktualno

V Kmetijski zadrugi Ptuj , zadrugi s 122 letno tradicijo na področju zadružništva, preko lastne maloprodajne mreže oskrbujemo kmetije z Dravskega, Ptujskega polja, Haloz, Slovenskih Goric, Goričkega in območja Lenarta in po novem tudi Prekmurja. Z odkupom mleka, živine in kmetijskih pridelkov naših kmetij sklenemo krog kmetijske pridelave in prireje. Naš slogan je Kmetijska zadruga Ptuj z vami od setve do žetve!

V bogato založeni kmetijski trgovini Cankova imamo ves potreben repromaterial, vse, kar sodobna kmetija potrebuje. Semena, škropiva, gnojila,... na koncu pridelek tudi odkupimo. 

Na lokaciji Cankova je velika deponija, ki je včasih služila kot deponija za sladkorno peso, danes pa jo s pridom izkoriščamo za odkup poljščin - ječmena, pšenice, koruze, soje. 

V trgovini se nahaja tudi vsa oprema za mlečno proizvodnjo. Tudi kvalitetni proizvodi firme Schaumann, ki jo Zadruga Ptuj zastopa. 

Poskrbimo tudi za vrtove in urejeno okolico doma. Zelenjavne sadike, okrasne sadike, semena, orodje, vse za nego vrta in trate, kosilnice, gnojila, škropiva, sredstva proti nadležnim škodljivcem. 

Tudi gospodinje se pri nas lahko oskrbijo z lonci, s steklovino, prti, kozarci, moko,... Čas kolin je tukaj - trenutno je v trgovini velika ponudba loncev emo, smo, nožev ter vsega potrebnega za koline. 

Po ugodnih cenah tudi hrana za ptice. 



OSNOVNE DEJAVNOSTI ZADRUGE PTUJ

MALOPRODAJA obsega 28 kmetijskih in 9 živilskih trgovin. Maloprodajna mreža sega vse od Dravskega, Ptujskega polja, Haloz, Slovenskih Goric do Goričkega in območja Lenarta in Prekmurja.

- ODKUP poljščin, vrtnin, živine, mleka in grozdja - odkupujemo na celotnem terenu, ki ga pokriva zadruga Ptuj.

- Zastopamo in prodajamo ugledno podjetje SCHAUMANN – mineralni dodatki, mlečni nadomestki, lizalne bane, lizalni kamni za živino. Za uspeh v hlevu - SCHAUMANN

- Zastopamo tudi semenarsko podjetje NS SEME iz Novega Sada. Izboljšamo krmo z NS hibridi koruze in krmnih rastlin. Za jesenske setve iz programa NS preizkušene sorte žit.

Imamo tudi dve hčerinski firmi, Zadružno Oskrbo in OLJARNO FRAM kot najstarejšo oljarno v tem delu Evrope.

OTVORITEV KMETIJSKE TRGOVINE CANKOVA bo 18. novembra ob 11. uri, na naslovu CANKOVA 86 B (pri deponiji za sladkorno peso). 

kz-ptuj cankova otvoritev