vestnik

Na teh lokacijah lahko ta teden še opravite brezplačno hitro testiranje

Vestnik, 6. 1. 2021
Jure Zauneker
V Murski Soboti testiranje poteka vsak delavnik.
Aktualno

Preverite, kje vse bo ta teden še potekalo brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi.

Danes med 7. in 10. uro poteka hitro testiranje v Zdravstvenem domu Ljutomer, in sicer po sistemu drive in. Pri zdravstveni postaji v Turnišču lahko test opravite med 11. in 14.30, v Bogojini v kulturni dvorani pa med 10. in 14. uro. V vaško-gasilskem domu Moravske Toplice bo testiranje prav tako danes, in sicer med 14. in 18. uro. 

V četrtek bo brezplačno testiranje na voljo v kulturnem domu v Križevcih in v Veržeju ter na dvorišču pred občinsko stavbo v Razkrižju. Na vseh lokacijah bo mobilna ekipa med 15. in 18. uro. Že prej, od 11. do 14.30 se lahko jutri testirate tudi pri zdravstveni postaji v Črenšovcih

V petek bodo s hitrimi antigenskimi testi testirali pri Centru za zaščito in reševanje Lendava, in sicer med 11. in 14.30. V prostorih Dvojezične osnovne šole Prosenjakovci pa boste lahko test opravili 8. januarja, v času od 8. in 12. ure. Na covid točki pred Zdravstvenim domom Gornja Radgona testiranje poteka vsak delavnik med 15. in 19. uro, v modrem zabojniku pri zgradbi dispanzerja Medicine dela, prometa in športa v Murski Soboti pa ob delavnikih med 9. in 17. uro. 

V petek med 13. in 16. uro pa bo testiranje potekalo tudi v Občini Šalovci, in sicer v Kulturnem domu Šalovci. 

koronavirus, brezplačno-testiranje
A. Nana Rituper Rodež
Rezultat hitrega testa je znan predvidoma v 15 minutah.

Kot je bilo že večkrat omenjeno, se na testiranje ni treba prijaviti, s sabo morate imeti le kartico zdravstvenega zavarovanja. 

hitro-testiranje lokacije