vestnik

Nagrajene inovacije Pomurske gospodarske zbornice za leto 2020

Vestnik, 26. 11. 2020
GZS
Podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni
Aktualno

Na 26. letni konferenci Pomurskega društva za kakovost o podelili priznanja Pomurske gospodarske zbornice za inovacije 2020. Kdo jih je prejel?

Pomurska gospodarska zbornica letos že devetnajstič zapored nagrajuje najboljše inovacije pomurske regije. Priznanje predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom pomurskih podjetij in njenih inovatorjev in s tem promocijo inovativnosti v Pomurju in širše. V vseh teh letih je bilo podeljenih že 137 priznanj, 306- tim inovatorjem in razvojnim skupinam. Na letošnji razpis je v razpisanem roku prispelo devet vlog, ki jih je strokovna komisija pod vodstvom dr. Saše Štraus v skladu z veljavnim Pravilnikom o podeljevanju priznanj inovacijam pregledala in ocenila, ter podelila eno bronasto, štiri srebrna in štiri zlata priznanja.

Zlata priznanja so prejeli podjetje Roto d.o.o. za inovacijo PE čoln, izdelan po postopku rotoliv tehnologije, podjetje Paradajz d.o.o. za inovacijo papirnate vrečke iz vlaken, pridobljenih iz stebel rastlin paradižnika, podjetje Go4goal d.o.o. za inovacijo inteligentno zasnovane športne nogavice in podjetje Pomgrad d.d. za inovacijo prototipa zabojnika za odlaganje nizko in srednje radioaktivnih odpadkov NSRAO.

pomurska-gospodarska-zbornica, priznanja
GZS
Podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni

Srebrna priznanja so prijeli Podjetje Cleangrad d.d. za inovacije vrat z napihljivim tesnilom ATD 100, podjetje Medicop d.o.o. za inovacijo varnostne, oblikovne in proizvodne rešitve v vozilu Medicop Prosever CR, podjetje Lek veterina d.o.o. za inovativni razvoj alternativnih naravnih antibiotikov in podjetje Arcont d.d. za inovacijo terase z lesenimi segmenti.

pomurska-gospodarska-zbornica, priznanja
GZS
Podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni

Bronasto priznanje pa je prejelo Podjetje MMS&SS d.o.o. za inovacijo proizvodno-informacijskega portala. 

O tem si lahko več preberete TUKAJ

pomurska-gospodarska-zbornica priznanja
Kaj zdaj berejo drugi