vestnik

Naj moštvo 2. SNL: Šest nogometašev Mure in Nafte v prvi postavi

A. B., 7. 6. 2018
NZS
Člani Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) so prvič v zgodovini izbrali tudi najboljšo enajsterico 2. SNL.
Aktualno

V najboljši ekipi 2. SNL sezone 2017/2018 so po trije nogometaši ptujske Drave, Mure in lendavske Nafte ter po eden iz ljubljanskega Brava in Radomelj.

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je prvič v zgodovini izbral tudi najboljši enajsterico druge slovenske nogometne lige. V najboljši ekipi 2. SNLsezone 2017/2018 so po trije nogometaši ptujske Drave, Mure in lendavske Nafte ter po eden iz ljubljanskega Brava in Radomelj.



Pri glasovanju je sodelovalo 246 nogometašev 2. SNL. Člani SPINS so izbirali tiste posameznike med svojimi kolegi, ki so v sezoni 2017/2018 prikazali najboljše predstave na igralnih površinah in s tem navduševali soigralce, nasprotnike in seveda navijače, so zapisali pri Sindikatu profesionalnih igralcev nogometa.
Najboljšo enajsterico minule sezone pa sestavljajo vratar Aleksander Šeliga (Drava Ptuj), obrambni igralci Klemen Pucko, Žiga Kous (oba Mura), Marko Klemenčič (Bravo) in Žiga Živko (Nafta Lendava), zvezni igralci Dejan Školnik, Nastja Čeh (oba Drava Ptuj) in Vedran Vinko (Nafta) ter napadalci Marko Roginič (Nafta Lendava), Luka Bobičanec (Mura) in Anel Hajrić (Radomlje).

Jure Zauneker
Po trije Muraši in Naftaši v prvi postavi 2. SNL. 
nogomet nzs mura nafta