vestnik

Naj prostovoljcem v Gornji Radgoni podelili priznanja

Marina Vrbnjak, 25. 12. 2019
Marina Vrbnjak
Podelili so priznanja za prostovoljstvo ter sprejeli mlade prvake v karateju
Aktualno

V Občini Gornji Radgoni so podelili priznanja prostovoljcem in prostovoljnim organizacijam, ob tej priložnosti pa je župan sprejel tudi mlade karateiste Shotokan DO kluba Gornja Radgona.

Tudi letos so v Gornji Radgoni podelili priznanja na področju prostovoljstva. »Biti prostovoljec pomeni biti. Pomeni biti aktiven, velikodušen, zainteresirani, aktiven in srčen. Biti del skupnosti, ki mu zanjo ni vseeno. Pomeni človeka z notranjim bogatim osebnostnim razvojem, ki zna graditi mrežo prijateljev, nesebično pomagati sočloveku in ceni kvaliteto bivanja, kar prav tako deli z drugim brez materialnega vrednotenja,« je uvodoma povedala voditeljica prireditve Simona Pirc Katalinič. Župan Stanislav Rojko je nagovoril zbrane, v nadaljevanju pa skupaj s predsednikom komisije za podelitev priznanj Branetom Klunom podelil priznanja.

naj-prostovoljec
Marina Vrbnjak
Podelili so priznanja za prostovoljstvo ter sprejeli mlade prvake v karateju

Priznanje za naj prostovoljca so prejeli Jasna Zabrič Kramberger, Marija Šedivy, Jasna Brunskole, Helena Zupančič, Suzana Sovič, Davorin Slaničin Denis Zupančič. Priznanje za naj prostovoljno organizacijo je prejelo Planinsko društvo Gornja Radgona. Za naj prostovoljni dogodek pa so priznanje podelili Gasilski zvezi Gornja Radgona za izveden dogodek Državnega gasilskega tekmovanja za memorial Matevža Haceta v Gornji Radgoni ter Rdečemu križu Slovenije za izveden dogodek Akcija Drobtinica.

naj-prostovoljec
Marina Vrbnjak
Podelili so priznanja za prostovoljstvo ter sprejeli mlade prvake v karateju

Župan sprejel uspešne karateiste

Župan je ob tej priložnosti slovesno sprejel tudi mlade karateiste kluba Shotan DO iz Gornje Radgone, ki so v začetku decembra 2019 dosegli izjemne uspehe na balkanskem prvenstvu v karateju za mladince. Karateistu Blažu Klobasi je predal priznanje za izjemen dosežek (posamično in ekipno) na balkanskem prvenstvu v karateju za mladince, Mišelu Čučeku in Kristijanu Klemenčiču pa za izjemen ekipni dosežek na balkanskem prvenstvu v karateju za mladince. Prireditev in sprejem sta potekala v prostorih muzeja Spital, dogodek pa je z glasbenim repertoarjem popestril duet Darkmen iz Gornje Radgone.

priznanja gornja-radgona shokotan-karate-do-klub-gornja-radgona prostovoljci