vestnik

(NAPOVED) V današnjem Vestniku preberite

Vestnik.si, 23. 3. 2023
vestnik.si
Vestnik 23. 3. 2023.
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

naslovnica, vestnik
vestnik.si
Vestnik 23. 3. 2023.

- Medijska hiša Vestnik je s pomočjo bralcev izbrala Vestnikovo osebnost Pomurja leta 2022. Največ glasov je dobil Dušan Utroša, ki je od leta 2009 poveljnik 20 tisoč prostovoljnih gasilcev iz Pomurja.

- Že leta 2021 napovedana preureditev nekdanje ekonomske šole v Murski Soboti v stanovanja se bo, kot kaže, letos le začela. Projekt soboškega sklada je podprl tudi minister Simon Maljevac. 
- V podjetju Daihen Varstroj so slovesno odprli nov objekt, velik dva tisoč kvadratnih metrov. Nova hala je namenjena izdelovanju robotskih celic velikih dimenzij.

- Jasmina Šinko iz Borejcev se je v lanskem letu lotila zanimivega gostinskega projekta. V Fikšincih je zaživela Vaška terasa, kjer je poleg gostinske ponudbe na voljo še samopostrežna trgovinica z lokalnimi izdelki.
Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi prek spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik, ali nas pokličete na 02 535 1410. V družbi Vestnika je tudi legendarna revija Stop.  
napoved novi-vestnik
Kaj zdaj berejo drugi