vestnik

Natečaj: V objektiv ujemite lepote Pomurja

I. B., 16. 10. 2018
Andrej Petelinsek
Med zaželenimi motivi je tudi aktivni oddih v naravi. 
Aktualno

Slovenska turistična organizacija je razpisala fotografski natečaj, med želenimi motivi so tudi destinacije iz Pomurja. 

Slovenska turistična organizacija (STO) je z namenom spodbujanja čim večjega števila objav in deljenja najboljših foto motivov iz območja Termalno Panonske Slovenije in Maribora objavila Instagram fotografski natečaj. Med destinacijami, ki si jih želijo na fotografij, se je znašlo tudi Pomurje.


Najbolj zaželeni motivi so aktivni oddih v naravnem okolju (kar vključuje udejstvovanje in uživanje v svobodi gibanja, v gozdovih, ob in v vodi, peš, na kolesu, v dolinah ali hribih, vedno pa v stiku z naravo in raziskovanju njenih danosti), doživetja v urbanih središčih in doživetja kulture (kar vključuje festivale, prireditve, muzeje, arhitekturo, zgodovinska mestna jedra in podobno), oddih v naravnih zdraviliščih in termah (kar vključuje številne možnosti, ki jih ponujajo slovenska zdravilišča, od vodnih aktivnosti do welnessa in selfnessa) ter gastronomske posebnosti (motivi tradicionalnih slovenskih jedi in druge sodobne kulinarične pristope ter prikaz vzdušja v povezavi z gastronomskimi doživetji).


Na natečaju sodelujete tako, da na družbenem omrežju Instagram objavite fotografijo z območja Termalne Panonske Slovenije, pri tem pa uporabite ključni besedi #ifeelsLOVEnia in #natecajSTO.



Natečaj poteka od 27. septembra do 30. oktobra 2018. STO pa se bo z avtorji izbranih fotografij dogovorila za odkup fotografij za nadaljno uporabo pri promociji Slovenije kot turistične destinacije. Izbrani pa bodo po zaključenem natečaju sodelovali v žrebu za vikend paket za dve osebi v Prekmurski vasi Ajda.

slovenska turistična organizacija nagradni natečaj termalna panonska slovenija