vestnik

Neverjetno: Slovenec Muri prinesel nedeljsko tekmo!

Tomo Köleš, 3. 8. 2018
Andrej Petelinšek
Aktualno

Tekma 3. kroga prve lige Mura - Domžale v nedeljo bo! Za to je poskrbel nihče drug kot Slovenec v dresu ruske Ufe Bojan Jokič z zadetkom za končnih 1 : 1 (0 : 0).

Domžale, ki so v povratnem dvoboju gostile rusko Ufo (prva tekma 0 : 0) so povedle v 50. minuti z zadetkom Lovra Bizjaka in prednost, ki jim je zagotavljala napredovanje, držale vse do 87. minute, ko je svoj prvi zadetek v novi sezoni dosegel kapetan Ufe, Slovenec Bojan Jokič, in tako postavil končni izid 1 : 1, ki je v nadaljnji krog evropskega tekmovanja popeljal Ruse.


Domžale se lahko hudujejo le same nase, saj je po 1 : 0 ogromno priložnost za 2 : 0 imel Agim Ibraimi, ki se je popolnoma sam znašel pred vratarjem Ufe, a iz bližine streljal mimo vrat.

b05cbb02ac2ffb6ab9a6eb39388db08c
Andrej Petelinšek
Slovenec Bojan Jokič je zadel za rusko Ufo in ji prinesel napredovanje.

Prvenstvena tekma med Muro in Domžalami v nedeljo ob 18. uri v Fazaneriji tako bo. Vremenska napoved pravi, da bo v nedeljo okrog 30 stopinj brez enega samega oblaka, tako da se lahko mirno pričakuje do 3000+ obiskovalcev.Očitno vseh Slovencev vendarle ne zanima samo dobrobit slovenskega nogometa.

Jure Zauneker
Tekma Mura - Domžale: v nedeljo ob 18. uri v Fazaneriji.
nogomet Mura - Domžale prestavitev