vestnik

Novi računalniki za šole z radgonskega območja

Vestnik, 26. 8. 2020
Lions klub GR
Pred pričetkom novega šolskega leta so v radgonskem Lions klubu poskrbeli za nakup šestih kakovostnih in vrhunskih stacionarnih računalnikov.
Aktualno

Podjetje Transpak in Lions klub GR poskrbela za šest sodobnih računalnikov

Pred pričetkom novega šolskega leta so v radgonskem Lions klubu poskrbeli za nakup šestih kakovostnih in vrhunskih stacionarnih računalnikov, ki so jih dostavili šestim osnovnim šolam na območju Upravne enote Gornja Radgona. Na njihovo pobudo je pet računalnikov sicer kupilo podjetje Transpak iz Murske Sobote, šestega pa so nabavili z lastnimi sredstvi. Računalnike so ravnateljem in ravnateljicam OŠ Apače, OŠ dr. Kajetana Koviča Radenci, OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova, OŠ Kapela in OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici predale aktualna predsednica kluba Valerija Frangež, ter prejšnji predsednici Mira Prelog in Nada Frangež. Računalnik, namenjen OŠ Gornja Radgona, bodo predali ta petek.

118326176_1376903649171353_1061312713490339375_n
Lions klub GR
Računalnike so dostavili šestim osnovnim šolam na območju Upravne enote Gornja Radgona.

Vsi prejemniki novih računalnikov so izrazili zadovoljstvo in hvaležnost, tako podjetju Transpak, kot LK Gornja Radgona, saj gre za pomembno pridobitev, ki jim bo zelo koristila. LK Gornja Radgona sicer že štiri leta aktivno deluje in sodeluje pri različnih donacijah. Minulo leto so na božično-novoletnih prireditvah v Gornji Radgoni mnoge obdarili s kakovostnimi nogavicami, donirali pa so tudi 4.700 evrov za nakup klavirja za Glasbeno šolo Gornja Radgona. Pri njih lahko pomoč dobijo tudi otroci, ki potrebujejo različne terapije, katere jim starši ali skrbniki ne morejo privoščiti. Kot pravijo, se lahko vsakdo, ki potrebuje pomoč obrne na njih.

lions-klub gornja-radgona dobrodelnost osnovne-šole računalniki