vestnik

NŠ Mura: Na preizkušnji je Armin Čerimagić  

Tomo Köleš, 16. 10. 2018
Aleš Cipot
Armin Čerimagić.
Aktualno

Se Muri obeta nova okrepitev? Do petka je na preizkušnji pri črno-belih nekdanji mladinski reprezentant Bosne in Hercegovine Armin Čerimagić. 24-letnik je  nazadnje igral na Poljskem.  

Pri soboškem klubu se bodo šele po petku odločili, če bodo v svojih vrstah zadržali Armina Čerimagića. Trenutna vrednost rojenega Sarajevčana glede na oceno spletne strani transfemarkt.com je 150 tisoč evrov.


Čerimagić je svojo nogometno pot začel v selekciji U19 pri Željezničarju, nakar ga je pot vodila v Belgijo, kjer pa se pri klubih KAA Gent in Eendracht Aalst ni naigral. Bolje je bilo po odhodu na Poljsko, kjer je igral za prvoligaša Gornik Zabrze in drugoligaša GKS Katowice. V prvi ligi je odigral 22 tekem in dosegel en zadetek, v drugi ligi pa je nastopil v 33 srečanjih in zabil dva gola. V poljskem pokalu je odigral štiri tekme in dosegel en zadetek. Čerimagić, ki je bil od poletja dalje brez kluba, igra na levem boku v napadalni zvezni vrsti.
Bil je tudi reprezentant Bosne in Hercegovine v selekcijah U17, U19 (2 zadetka v petih srečanjih) in U21 (1 zadetek v štirih srečanjih).

6ab336c1efc47851d0ebc18fd27eefea
Aleš Cipot
Armin Čerimagić.



nogomet mura Armin Čerimagić
Kaj zdaj berejo drugi