vestnik

Odpoklic bučnega olja in domače jetrne paštete

Vestnik, 3. 7. 2020
Dreamstime
Kupci naj se za vračilo živila obrnejo na mesto nakupa.
Aktualno

Podjetje Mercator je iz prodaje odpoklicalo izdelek bučno olje Mercator 100% nerafinirano. Proizvajalec/distributer je SKZ Ljutomer Križevci. Podjetje Lidl pa je iz prodaje odpoklicalo izdelek domača jetrna pašteta.

Podjetje Mercator je iz prodaje odpoklicalo izdelek bučno olje Mercator 100% nerafinirano, 500 ml. Olje umikajo zaradi presežene vrednosti policikličnih aromatskih ogljikovodikov, so sporočili z Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin.

Serijska oznaka izdelka je L111, rok uporabe pa 20. april 2021. Črtna koda izdelka je 3838900943496, proizvajalec/distributer pa SKZ Ljutomer Križevci.

Kupci naj se za vračilo živila obrnejo na mesto nakupa, so še sporočili z uprave za varno hrano.

domača jetrna pašteta
STA
Domača jetrna pašteta

Iz prodaje odpoklicana tudi domača jetrna pašteta

Podjetje Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklicalo izdelek domača jetrna pašteta, 170 gramov, proizvajalca Martin Boček s. p. Izdelek je odpoklican zaradi prekinitve hladne verige. Kupce pozivajo, naj izdelka ne zaužijejo.

Lot oznaka izdelka je 2406-20, rok uporabe pa 20. september 2020. Kupci lahko izdelek vrnejo v katerokoli izmed Lidlovih trgovin. Kupnino bodo povrnili tudi brez predložitve računa.

Ostali izdelki Lidlove lojtr'ce domačih in proizvajalca Martin Boček s. p., ki se prodajajo pri podjetju Lidl Slovenija, niso zajeti v odpoklic, še zagotavljajo v podjetju.

Lidl Slovenija se vsem kupcem opravičuje za nastale nevšečnosti.

bučno-olje odpoklic
Kaj zdaj berejo drugi