vestnik

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota nudi dostavo gradiva na dom

Vestnik, 28. 10. 2020
Nataša Juhnov
Pokrajinska in študijska knjižnica v Murski Soboti.
Aktualno

V času izrednega zaprtja Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota so se tam odločili, da bodo zaradi lažjega opravljanja šolskih in študijskih obveznosti ter krajšanja časa v družbi knjige dostavljali gradiva tudi na dom.

Gradiva bo članom dostavljala Pošta Slovenije, ob prevzemu pošiljke, ki bo poslano z navadno pošto, pa bodo poštne storitve plačali naslovniki. Ti sicer lahko gradivo naročijo v spletnem katalogu Cobiss + / Moja knjižica, vendar ne več kot pet naslovov. 

Poleg spletnega naročila pa lahko stranke gradivo naročijo tudi po telefonu, v tem primeru morajo sporočili naslov dela, ime avtorja in leto publikacije ali pa ID številko gradiva v Cobissu. Prav tako moraj sporočiti številko članske izkaznice, naslov, kamor želijo prejeti dostavo pošiljke, ter telefonsko številko, kamor jih bodo zaposleni v PIŠK lahko poklicali za potrditev dostave gradiva na dom. Naročila gradiv po telefonu sprejemajo od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. 

5a764d292d18ce402895b93775e65be9
Nataša Juhnov
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota

Iz knjižnice še sporočajo, da naj stranke ob sprejemu pošiljke smiselno sledijo priporočilom NIJZ glede spletne prodaje oziroma dostave v času širjenja okužbe koronavirusa. 

pokrajinska-in-študijska-knjižnica-murska-sobota izposoja-gradiva