vestnik

Po nepopolnem 17. krogu 3. SNL Polana prevzela vodstvo

Tomo Köleš, 2. 4. 2018
Miha Šoštarič
Aktualno

Z današnjim srečanjem med Beltinci in Bogojino se bo le delno zaključil 17. krog vzhodne skupine tretje slovenske nogometne lige, kjer je vodstvo vsaj začasno prevzela Polana. Dve tekmi sta bili namreč spet prestavljeni.

Sobotni dež je spet naredil nekatera igrišča preveč razmočena in povzročil, da sta bili srečanji Črenšovci - Odranci in Hotiza - Rakičan prestavljeni na sredo, 11. aprila. Tekma med Luštom Beltinci in Bogojino pa bo danes ob 16. uri v beltinskem športnem parku. Ostali izidi 17. kroga 3. SNL - vzhod so bili naslednji: Turnišče - Polana 0 : 4, Tromejnik - ŠNK Radgona 0 : 0, Radenska Slatina - Grad 1 : 3 in Čarda Martjanci - Avto Rajh Ljutomer 0 : 1.


S tekmo več je sedaj Polana prevzela vodstvo z 41 točkami, doslej vodilni Odranci so padli na drugo mesto s 40 točkami, vendar imajo srečanje manj. Tretji so Beltinčani s 34 točkami, kolikor jih ima tudi četrti Ljutomer, vendar je ta svojo tekmo že odigral.


Na začelju pa nič novega. Na zadnjih dveh mestih sta še vedno Radenska Slatina in ŠNK Radgona, s tem da je v tem krogu Radgona iztržila pomembno točko pri neugodnem Tromejniku. Radgončani so sedaj že dvakrat po vrsti odigrali 0 : 0, a ti dve točki jih še nista odrešili zadnjega mesta. Tako kot Slatina imajo namreč 11 točk, vendar imajo Radenčani boljšo razliko v zadetkih.

3921208b12e96b5a972dacd9dda8da76
Nataša Juhnov
Radgončani so v zadnjih dveh krogih iztržili dve točki, a do predzadnjega mesta jih loči slabša razlika v zadetkih.

Nataša Juhnov
ŠNK Radgona in Radenska Slatina ostajata na zadnjih dveh mestih prvenstvene lestvice.
3. snl vzhod polana 17. krog Radgona - Slatina