vestnik

Pomembno priznanje za podjetje iz Lendave. To je za sklepanje nadaljnjih poslov velika referenca

Majda Horvat, 29. 5. 2022
Osebni arhiv
Na fotografiji (z leve) Damir Lučič, vodja del v Luki Koper, zaposlen v Nafti Strojni, Robert Rožac, član uprave Luke Koper, in Drago Franko, direktor Nafte Strojne.
Aktualno

Družba Nafta Strojna je prejela priznanje Luke Koper za naj... dobavitelja na področju naložb v letu 2021.

»V minulem letu smo sodelovali predvsem pri izvedbi naložb na terminalih tekočih tovorov, zadnja dokončana dela pa so bila gradnja opreme za pretakanje naftnih derivatov iz tankerjev v rezervoarje, nadgradnja gasilnega sistema, zamenjava vagonskih pretakalnih sistemov in rekonstrukcija rezervoarjev za naftne derivate,« je povedal direktor Drago Franko.

Nafta Strojna je usmerjena v proizvodnjo in servisiranje naprav za skladiščenje in pretakanje tekočih energentov ter izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij. Prav tako je ključna izdelava, montaža in servisiranje opreme za potrebe procesne industrije, njihovi glavni kupci in poslovni partnerji so podjetja s področja naftne in kemične dejavnosti.

Luka Koper s priznanjem izpostavlja Nafto Strojno kot zaupanja vrednega partnerja pri izvedbi naložb. Kriteriji, ki so jih pri tem upoštevali, so bili kakovost izvedenih del, izpolnitev pogodbenih obveznosti, predvsem spoštovanje rokov za dokončanje del, in konkurenčnost pri ceni v primerjavi z drugimi ponudniki.

Priznanje je pomembna referenca, tako za sklepanje nadaljnjih poslov pri istem naročniku kot pri drugih. O priznanju se namreč v ožjih poslovnih krogih zelo hitro izve, pravi Franko. Priznanje pa je pomembno tudi za zaposlene v podjetju, saj je potrditev njihovega dela in prizadevanj ter zaveza za naprej, da delo opravijo kakovostno.

Nafta Strojna je poslovni partner Luke Koper pri izvajanju naložb na področju investicijske opreme vsaj dvajset let, priznanje za naj... dobavitelja pa je prejela že tretjič.

nafta-strojna lendava naj-dobavitelj