vestnik

Pomurka uvrščena med 20 navdihujočih podjetnic

Vestnik.si, 28. 3. 2023
Arhiv organizatorjev
Mihaela Gržin iz Ljutomera.
Aktualno

Mihaela Gržin iz Ljutomera je vključena v Kalejdoskop energij - med 20 posameznic, ki so v preteklem letu in pol s svojo dejavnostjo zaznamovale slovenski prostor, hkrati pa s svojo energijo pomenijo spremembo v družbi. V sklopu prireditve 500 podjetnic bo 6. aprila skupaj z ostalimi navdihujočimi podjetnicami predstavljena na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Aprila bo v Ljubljani potekal praznik ženskega podjetništva v Sloveniji, letošnji slogan je Energija za prihodnost - služb ne iščemo, mi jih ustvarjamo. Takrat bo svoje poslanstvo predstavilo 20 ženske, ki so slovenski prostor zaznamovale z energijo in družbeno angažiranostjo. Med njimi je tudi Ljutomerčanka Mihaela Gržin. Je ustanoviteljica Estetskega studia Lakšmi, Akademije za ženske Lakšmi in profesionalna life coachinja (trenerka življenjskih veščin). Povedala je, da jo je povabilo k sodelovanju presenetilo, obenem pa navdalo s hvaležnostjo, da nekdo opazi tvoj trud. "Je pa to tudi še ena dodatna spodbuda, da se bom še naprej trudila kaj dobrega prispevati naši skupnosti." 

Gržinova s svojim delovanjem skrbi za zunanjo kot notranjo lepoto posameznic. Zaradi celostnega pristopa in individualno prilagojene kozmetike, jo v studiu obiskujejo ženske iz celotne Slovenije, prevladujejo pa Pomurke. Pripravlja tudi goste, na katerih obiskovalke pridobijo uporabna znanja in dodatno energijo za pogumnejše soočanje z izzivi. "Zelo si želim, da bi se takih dogodkov lahko udeležila vsaka ženska, ki čuti, da bi ji to lahko izboljšalo življenje. Torej ne gleda na njen finančni status, za katerega pa vemo, da v Pomurju v povprečju ni ravno visok," je dejala in dodala, da si želi z dogodki zagotoviti nepozabno doživetje in kakovostno vsebino dogodkov, obenem pa poskrbeti za cenovno dostopnost. 

Na prireditvi 500 podjetnic bo ena ključnih tem Kako spodbuditi rast ženskih podjetij in kakšno vlogo ima pri tem podporno okolje. Poleg tega bodo spregovorili tudi o energiji za prihodnost, novih delovnih mestih in vplivu podjetniške dejavnosti žensk na okolje in družbo. "Posameznicam na začetku poti bi svetovala, da poiščejo podporo pri podobno mislečih. Eden najlepših občutkov je namreč, ko delaš to, kar te veseli. Takrat imaš pravzaprav občutek, da sploh ne delaš. Tvoje delo postane način življenja, ki te izpolnjuje," pravi Mihaela Gržin. 

Pokrovitelja dogodka sta predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič in minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han.

mihaela-gržin ljutomer
Kaj zdaj berejo drugi