vestnik

Pomurke "le" s točko iz derbija

Tomo Köleš, 17. 4. 2018
Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
Aktualno

V derbiju 15. kroga slovenske ženske nogometne lige sta se vodilno Radomlje in Telemach GMT Beltinci razšla brez zadetkov. Pomurkam je bila nujna zmaga za skok na prvo mesto, a se kljub remiju ne predajajo.

Nogometašinje Radomelj in Telemacha GMT Beltincev so se pred 250 gledalci in lepo kuliso, ki so jo lahko v neposrednem prenosu spremljali tudi gledalci Sportkluba, odigrale razšle brez zadetkov. Remi je sicer otežil položaj Pomurk, ki pa ostajajo v igri za naslov državnih prvakinj. Jeseni so Beltinčanke odpihnile Radomljanke kar s 5 : 0.


Kljub dejstvu, da sta tokrat mreži Pie Božič in Zale Meršnik ostali nedotaknjeni, priložnosti za gol ni manjkalo, podjetnejše pa so bile Pomurke.»Mislim, da smo si zaslužile zmago, vsaj po tem, kar smo pokazale v drugem polčasu. Nič še ni izgubljeno in v zadnje tekme tega prvenstva gremo z mislijo, da na vsaki dobimo tri točke,« je po remiju sporočila Sara Makovec. Radomlje tako s 34 točkami ostajajo na vrhu, druga je Olimpija (33), Beltinčanke pa so tretje (31).
Telemach GMT Beltinci: Meršnik, Prša, Korošec, Rozmarič, Šiftar, Makovec, Česnik, Kolbl, Zajmi, Frangež (64. T. Nemec), Šoronda (29. Hofman). Trenerka: Nuša Ladinek.

Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
Pomurke pravijo, da se v boju za državni naslov nikakor ne predajajo. Fotografija Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
nogomet ženske Telemach GMT Beltinci
Kaj zdaj berejo drugi