vestnik

Poslanka Granfol v Domu penine gostila župane iz svojega okraja

Rok Šavel, 15. 1. 2023
FB profil Vera Granfol
Srečanje s pomursko poslanko v Domu penine.
Aktualno

Pomurska poslanka Vera Granfol se je sestala z župani gornjeradgonskega volilnega okraja.

Srečanje s poslanko vladajočega Gibanja Svoboda Vero Granfol je potekalo na sedežu Radgonskih goric v v Gornji Radgoni, udeležili pa so se ga Andrej Steyer, župan občine Apače, Andrej Vrzel, župan občine Sveti Jurij ob Ščavnici, Urška Mauko Tuš, županja občine Gornja Radgona in predsednik območne obrtno-podjetniške zbornice Branko Novak ter načelnik gornjeradgonske upravne enote Sašo Norčič. Kot je sporočila poslanka, so spregovorili o medsebojnem sodelovanju in o tem, kako narediti življenje v teh občinah čim bolj prijetno za vse občane.





"Poskrbeli bomo, da bo glas našega lokalnega okolja dobro slišan na državnem nivoju. V prizadevanjih za digitalizacijo na vseh področjih življenja mora biti poskrbljeno, da bo sleherni državljan imel dostop do sodobnih telekomunikacijskih storitev od doma. V redkeje poseljenih krajih je ta problematika še vedno zelo pereča," je zapisala Granfolova na družbenem omrežju in dodala, da bo naslednje druženje organizirano v občini Sveti Jurij ob Ščavnici.

Svojo odsotnost je opravičil radenski župan Roman Leljak, ki se je mudil v sosednji Hrvaški, kjer se je udeležil občinskega praznika občine Biograd na Moru.

vera-granfol pomurska-poslanka radgonske-gorice gornja-radgona srečanje