vestnik

(Hitro testiranje) To so lokacije, kje lahko v teh dneh opravite test

A. N. R. R., 4. 1. 2021
Jure Zauneker
Brezplačno testiranje na korona virus.
Aktualno

V Pomurju od ponedeljka hitro testiranje poteka v Zdravstvenem domu Murska Sobota, kjer so s testiranjem začeli ob 9. uri, in sicer v zabojniku ob medicini dela.

Testiranje bo potekalo od ponedeljka do petka, od 9. do 17. ure. V Gornji Radgoni so s testiranjem pričeli v ponedeljek popoldan, izvajalo pa se bo ob delavnikih v Covid ambulanti pred tamkajšnjim zdravstvenim domom med 15. in 18. uro. V Zdravstvenem domu Lendava in v Zdravstvenem domu Ljutomer se bo testiranje, kot poroča MMC, pričelo danes. V prihodnjih dneh bodo hitra testiranja potekala še na Tišini in v Moravskih Toplicah.

murska-sobota, zdrastveni-dom, testiranje-na-hagt
Jure Zauneker
Brezplačno testiranje na korona virus.

Na testiranje se ni potrebno naročiti, s sabo morate imeli le kartico zdravstvenega zavarovanja.

Iz občine Moravske Toplice so sporočili, da bodo to sredo v sodelovanju z ZD Murska Sobota pričeli s prostovoljnim brezplačnim testiranjem na koronavirus. Hiter antigenski test boste v sredo, 6. januarja, med 10. in 14. uro lahko opravili v kulturni dvorani v Bogojini, med 14. in 18. uro pa v vaško-gasilskem domu Moravske Toplice. V petek, 8. januarja, med 8. in 12. uro pa bo testiranje potekalo v prostorih Dvojezične osnovne šole Prosenjakovci. 

hitro-testiranje koronavirus