vestnik

Prihodnji teden bodo hitra testiranja potekala tudi v nekaterih goričkih občinah

D. N., 6. 1. 2021
A. Nana Rituper Rodež
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Iz Zdravstvenega doma Murska Sobota so sporočili, da bodo prihodnji teden potekala prostovoljna brezplačna testiranja s hitrimi antigenskimi testi tudi v občinah Rogašovci in Gornji Petrovci, že ta petek pa v občini Šalovci.

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi (HAGT) bo v Občini Rogašovci potekalo v Zdravstveni postaji Rogašovci, in sicer v torek, 12. januarja, med 14. in 18. uro. 

V Občini Grad bo testiranje s HAGT potekalo v sredo, 13. januarja. Testiranje bo izvedeno v Zdravstveni postaji Grad med 13. in 16. uro. Prav tako bo ta dan potekalo testiranje tudi v Občini Kuzma, in sicer v Splošni ambulanti Kuzma, zainteresirani pa se bodo lahko testirali med 16.30. in 18.30. 

murska-sobota, testiranje, covid-19, vrsta-za-testiranje, četrtek
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.

Testiranje s HAGT poteka vsak torek do preklica tudi v Občini Dobrovnik. Zdravstveni dom Lendava, dobrovniška občina in Štab civilne zaščite Občine Dobrovnik so hitro testiranje organizirali že ta torek, naslednji testiranji bosta 12. in 19. januarja med 11.00 in 14.30. Testiranja potekajo v šotoru pred Centrom za zaščito in reševanje Dobrovnik. 

Za občane gornjepetrovske občine bo testiranje s HAGT potekalo v Zdravstveni postaji Gornji Petrovci, in sicer v petek, 15. januarja, med 14. in 18. uro. Testiranje je za vse zainteresirane brezplačno, s sabo morajo imeti le kartico zdravstvenega zavarovanja. 

Ta petek, 8. januarja, bo testiranje potekalo tudi za občane šalovske in hodoške občine. Testiranje bo izvedeno v kulturni dvorani v Šalovcih, in sicer med 13. in 16. uro. 

gornji-petrovci brezplačno-testiranje