vestnik

Prodaja Term Banovci: Kdaj bo končan prevzem?

Majda Horvat, 28. 5. 2019
Nataša Juhnov
Terme Banovci so zdaj samostojno podjetje.
Aktualno

Terme Banovci so bile pomemben del družbe Sava Turizem, lani so praznovale 50 let delovanja.

Sava Turizem je v začetku maja v sodni register vpisala novoustanovljeno hčerinsko podjetje Terme Banovci, turizem in gostinstvo, za direktorja pa imenovala Igorja Magdiča. Ustanovila jo je z minimalnim osnovnim kapitalom, v naslednjem koraku pa bo nanjo prenesla oddeljeno premično in nepremično premoženje, ki je namenjeno prodaji. Kot smo že poročali, je terme kupilo podjetje Karba mge in 4,6 milijona evrov kupnine nakazalo na poseben račun, dokler prenos ne bo izpeljan do konca.


29cfd8adfae64cce0193e3c577a6118e
Nataša Juhnov
Terme Banovci so zdaj samostojno podjetje.


Direktor družbe Srečko Karba je napovedal, da bo prevzem povsem končan konec maja ali v začetku junija, skupaj s premoženjem pa bodo prevzeli tudi vse zaposlene, ki jih je blizu 50. Terme Banovci so bile pomemben del družbe Sava Turizem, lani so praznovale 50 let delovanja. Začele so kot kopališče s kopalci predvsem z lokalnega območja in se razvile v dobro obiskano turistično destinacijo s hotelom, ki ima 24 sob, apartmajskim naseljem, ki ponuja 130 postelj, in z dvema kampoma.


Direktor družbe Srečko Karba je napovedal, da bo prevzem povsem končan konec maja ali v začetku junija, skupaj s premoženjem pa bodo prevzeli tudi vse zaposlene, ki jih je blizu 50.
Terme Banovci prodaja karba zdravilišče
Kaj zdaj berejo drugi