vestnik

S Čebelarsko zvezo Slovenije bodo še tesneje sodelovali

Vestnik, 21. 11. 2019
Pomurski sejem
Predsednik Čebelarske zveze Slovenije Boštjan Noč in predsednik uprave Pomurskega sejma d.o.o. Janez Erjavec Ščavnici sta podpisala sporazum in protokol o dolgoročnem sodelovanju med Čebelarsko zvezo Slovenije in Pomurskim sejmom.
Aktualno

Predsednik Čebelarske zveze Slovenije Boštjan Noč in predsednik uprave Pomurskega sejma d.o.o. Janez Erjavec sta na regijskem posvetu čebelarskih društev Pomurja v Svetem Juriju ob Ščavnici podpisala sporazum in protokol o dolgoročnem sodelovanju med Čebelarsko zvezo Slovenije in Pomurskim sejmom.

Podpis obeh pomembnih dokumentov ob že sicer odličnem dolgoletnem sodelovanju Čebelarske zveze Slovenije in Pomurskega sejma še dodatno potrjuje mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA kot osrednji dogodek za slovenske čebelarje.
Čebelarska zveza Slovenije bo skupaj s svojimi člani na sejmu AGRA vsako leto tudi v bodoče pripravila strokovno razstavo ter promovirala slovensko čebelarstvo in kakovost slovenskih čebeljih pridelkov na razstavnem prostoru v hali in v sejemskem Medenem hramu. Tradicionalni dan čebelarjev bo nedelja, na katero bodo podeljena priznanja najboljšim z mednarodnega ocenjevanja medu pod okriljem sejma AGRA. Na Dan čebelarjev bodo potekali tehtni strokovni dogodki, stanovska srečanja čebelarjev, vsaki dve leti pa tudi kronanje Medene kraljice Slovenije. V bodočnosti pa načrtujejo tudi nove, skupne projekte.
čebelarska-zveza-slovenije pomurski-sejem