vestnik

S Klubom prekmurskih študentov v Beograd

Damjana Nemeš, 18. 11. 2018
Klub prekmurskih študentov
Tudi letos vas Klub prekmurskih študentov pelje na silvestrovanje.
Aktualno

Do decembra, meseca praznovanj, obdarovanj in praznikov, nas ločita še dva tedna, do silvestrovega, ko bomo ob polnoči zakorakali v leto 2019, pa še mesec in pol. Kljub temu so si številni že pripravili načrte, kje in s kom bodo preživeli najdaljšo noč v letu.

Če sami tega še niste storili, imate to priložnost že sedaj. Klub prekmurskih študentov (KPŠ) namreč že tradicionalno organizira silvestrovanje, letos se bodo odpravili v Beograd, in sicer od 30. decembra 2018 do 2. januarja 2019.



Odpravi se lahko pridružite vsi, ki si želite raziskovati nove kraje, odkriti še neodkrite kotičke ali se zgolj zabavati, pester program je namreč namenjen tako študentom, kot tistim, ki to več niso. Kot so sporočili iz KPŠ-ja, se bo dogodivščina začela z raziskovanjem središča Beograda, sledil bo ogled Hiše cvetja ter spoznavanje širše okolice srbske prestolnice, udeleženci bodo obiskali tudi najmodernejšo nakupovalno središče Ušče SC, ogledali pa si bodo tudi stadiona Marakana in Partizan. Na voljo bo tudi plovba z ladjico po rekah Donava in Sava, ob večerih pa seveda ne bodo manjkale zabave – najdaljša bo 31. 12. 2018, ko bodo udeleženci silvestrovanja skupaj s člani KPŠ-ja ter številnimi drugimi dočakali novo leto.

d1529d6df71f638319bbb381d332e704
Pixabay
Najdaljšo noč v letu lahko preživite v Beogradu.


Cena silvestrovanja s Klubom prekmurskih študentov v Beogradu znaša za polnopravne študente 160 evrov, za nepolnopravne študente 175 evrov, za neštudente pa 190 evrov. V to ceno je poleg nočitev v enem izmed najboljših hotelov v Beogradu vštet tudi zajtrk.
Prijave za silvestrovanje bodo zbirali do 15. 12. 2018 oziroma do zapolnitve mest, več informacij o nastanitvi, ceni in prijavi, pa najdete na spletni strani Kluba prekmurskih študentov ali pa se obrnite na Anjo Zadravec (anja.zadravec@kps.si), ki je kontaktna oseba projekta.

1efdc5752ffb4ba2ea027ea2002045a1
Foto Zauneker
Tudi letos vas Klub prekmurskih študentov pelje na silvestrovanje.

Pixabay
Tudi letos vas Klub prekmurskih študentov pelje na silvestrovanje. 
Klub prekmurskih študentov silvestrovanje beograd