vestnik

Še imaš čas, da postaneš najboljši za volanom!

Vida Toš, 25. 4. 2018
Amzs
V Najboljši za volanom je še do 30. aprila čas za uvrstitev v praktični del izbora.
Aktualno

V akciji Najboljši za volanom je še do 30. aprila čas za uvrstitev v praktični del izbora. Že zdaj pa se je prijavilo dvakrat več kandidatov kot lani.

Prva faza izbora Najboljši za volanom, ki se je začela konec marca in v kateri Avto-moto zveza Slovenije skupaj s partnerji vabi mlade, stare do 24 let, da na spletni strani www.najboljsizavolanom.si izpolnijo spletni test, je pred koncem. Test je še mogoče reševati do vključno ponedeljka, 30. aprila 2018.


V testu mlade čaka 20 vprašanj iz poznavanja cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, avtomobilizma in avtomobila. Je pa letos odziv mladih presegel vsa pričakovanja in bo očitno konkurenca za osvojitev laskavega naziva najboljšega mladega slovenskega voznika ali voznice veliko večja kot lani, saj je do zdaj število rešenih testov že preseglo tri tisoč, kar je dvakrat več kot leta 2017.


Naslov Najboljši mladi voznik ali voznica Slovenije je že sam po sebi dosežek, ki si zasluži spoštovanje in občudovanje. Nenazadnje se bo lahko zmagovalec oziroma zmagovalka upravičeno pohvalil, da je najboljši mladi voznik v Sloveniji. A najboljši si za svoj trud zasluži še več, zato se bo leto dni brezplačno vozil s tehnološko izjemno pametnim vozilom fordom fiesto z bogatim paketom opreme Titanium.


Ford fiesto v brezplačno enoletno uporabo dobi le zmagovalec, a tudi drugi udeleženci finalnega tekmovanja domov ne bodo odšli praznih rok. Na pogumne mlade voznike in voznice čakajo še številne nagrade – na primer Petrolove vrednostne kartice v višini 400, 250 in 150 evrov, kamera Garmin Dash Cam, pametna športna zapestna ura Garmin vívospor, bon za popust na avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava, AMZS darilni boni, kolesarske čelade, ki jih podarja Agencija RS za varnost prometa, in še kaj.

amzs Najboljši za volanom 2018