vestnik

Soboška občina bo med starejše občane v teh dneh razdelila vrednostne bone

Vestnik, 22. 12. 2020
Nataša Juhnov
V soboški občini živi 3360 občanov, ki štejejo 70 ali več let. Fotografija je simbolična.
Aktualno

Mestna občina Murska Sobota je občanom, starejšim od 70 let, razdelila vrednostne bone.

Mestna občina je vsako leto ob tednu starejših priredila srečanje starejših občanov in občank, ki štejejo več kot 70 let. Ta so potekala v posameznih krajevnih skupnostih, skupno prireditev za vse občane pa so v Murski Soboti pripravile mestne četrti, stroške organizacije pa je krila občina. "Žal letos zaradi epidemije druženj nismo mogli organizirati, zato se je župan odločil, da bomo omenjeni skupini občanov izkazali pozornost pred božičnimi prazniki, in sicer v obliki vrednostnega bona v višini 15 evrov za trgovino Spar," so sporočili iz občine in dodali, da bodo bone in voščilnice občani, stari 70 ali več, prejeli po pošti v dneh pred prazniki. 

aleksander jevšek
Nataša Juhnov
Aleksander Jevšek je starejšim občanom v voščilnici zaželel zdravja in osebnega zadovoljstva v prihodnjem letu.

Župan Jevšek je v voščilnici med drugim zapisal, da je prepričan, da bo virus premagan. "Naj nas pri tem vodi zavest, da lahko k temu pripomore vsak posameznik. Z upoštevanjem ukrepov varujemo namreč celotno skupnost. Želim vam dobrega zdravja in osebnega zadovoljstva, v prihajajočem letu pa se veselim ponovnih osebnih srečanj."

Na občini še pravijo, da v Murski Soboti živi 2179 občanov, ki štejejo 70 ali več let, v ostalih krajevnih skupnostih pa 1181. Skupno jih je 3360. 

MOMS starejši-občani vrednostni-bon
Kaj zdaj berejo drugi