vestnik

Soboška porodnišnica bogatejša za šest grelnih gnezdec

Vestnik.si, 24. 1. 2023
SBMS
Donacija grelnega gnezdeca.
Aktualno

Eno so prejeli kot donacijo, pet so jih nabavili sami.

Donacijo v obliki grelnega gnezdeca je soboški porodnišnici predalo podjetje Lidl Slovenija. Podjetje je ob 15-letnici del sredstev od prodaje prazničnih izdelkov Deluxe namenilo nakupu 15 grelnih gnezdec za novorojenčke, ki jih bodo prejele vse slovenske porodnišnice. Donaciji se je pridružilo društvo Slojenčki, ki je zagotovilo posteljice za novorojenčke, v katera se umestijo ta grelna gnezdeca. 

Iz Splošne bolnišnice Murska Sobota so sporočili, da je predajo donacije pospremila podoknica za novopečene mamice, izvedla jo je skupina Muzikalci. 

sbms, donacija, grelna-gnezdeca
SBMS
Donacija grelnega gnezdeca.

Soboška bolnišnica se je za donacijo zahvalila omenjenemu društvu in podjetju. "Novorojenčkom je na ta način omogočeno ugodnejše in kvalitetnejše bivanje v naši porodnišnici, kar je za njihovo zdravje in zadovoljstvo staršev več kot pomembno. Trudimo se vzpostaviti čim boljše pogoje za porodnice in novorojenčke, zato smo dodatno priskrbeli še pet grelnih gnezdec z namenom, da se bodo novorojenčki v prvih dneh življenja počutili varno in dobro," so zapisali. 

sbms donacija grelna-gnezdeca
Kaj zdaj berejo drugi