vestnik

Soboško obrtno-podjetniško zbornico bo vodila Banfijeva

Vestnik.si, 13. 12. 2022
FB Območna obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota
Skupščina območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota.
Aktualno

V obdobju 2022-2026 bo predsednica frizerska mojstrica.

Območna Obrtno-podjetniška zbornica Murska Sobota je opravila prvo redno volilno sejo. Na njej so poslanci skupščine za novo predsednico izvolili Verico Banfi. Zanjo je glasovalo 13 poslancev od skupno 25. Njen protikandidat je bil Miran Andrejek. Frizerska mojstrica bo zbornico vodila prihodnja štiri leta.



Še pred glasovanjem je Banfijeva poslancem skupščine predstavile svoje usmeritve. "Moja vizija delovanja zbornice je odprt program. S svojim načinom dela, vključevanjem in povezovanjem sem pripravljena na timsko delo, kjer bomo proučili in vključili v delo zbornice vse dobre pobude in ideje," je dejala. Po izvolitvi pa je poudarila, da bo predsednica vseh članic in članov, zavzemala se bo za še bolj aktivno delovanje zbornice, poudarek pa bo na nadaljevanju dosedanjega dobrega dela, ki ga želi še nadgraditi. 


Spomnimo, da je Banfijeva zbornico zastopala že zadnjih nekaj mesecev. Za to funkcijo je bila pooblaščena po smrti prejšnjega predsednika Vlada Mandiča. Julija je postala tudi članica upravnega odbora krovne obrtniške organizacije. 

Skupščina zbornice je imenovala tudi člane novega upravnega odbora OOZ Murska Sobota, to so postali Slava Šteiner, Alojz Zadravec, Sašo Zrim, Branko Cipot, Boštjan Durič, Andreja Križman Gjergjek, Štefan Pintarič, Dragan Mešič, Janez Tišler, Matej Šavel, Sabina Gregorinčič, Aleksandra Vučkič Banfi, Robert Dokl in Suzana Sabotin. Za podpredsednika zbornice sta bila imenovana Zadravec in Šteinerjeva. Predsednik nadzornega odbora je postal Štefan Pavlinjek, člana pa Mihaela Gašpar in Robert Letnar.


ooz-murska-sobota verica-banfi predsednica