vestnik

Tečaj in turnir: Klub prekmurskih študentov vabi na tenis

Vestnik.si, 9. 8. 2018
Arhiv KPŠ
Tečaj bo potekal v Murski Soboti.
Aktualno

Klub prekmurskih študentov vabi vse, ki si želite izboljšati teniške veščine in se preizkusiti v igranju tenisa, na teniški tečaj, na katerem boste lahko spoznali prvine tega priljubljenega športa ali pa pod vodstvom teniških učiteljev izboljšali svojo tehniko. 

Tečaj bo potekal od 13. avgusta, ob ponedeljkih, sredah in petkih na teniških igriščih v Murski Soboti, ure pa bodo sporočene naknadno.


db4daeeaa60e2fd0e4c5beecff42b25d
Arhiv KPŠ
Tečaj bo potekal v Murski Soboti.

Tečaji se bodo zaključili s teniškim turnirjem, ki bo v soboto, 25. avgusta, v Murski Soboti. Na tečaj in turnir se lahko zainteresirani prijavite na elektronski naslov Kluba prekmurskih študentov (info@kps.si). Če ste njihovi člani, se lahko tečaja udeležite brezplačno, za nepolnopravne člane pa znaša cena tečaja deset evrov.Cena prijavnine za teniški turnir bo za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov znašala pet evrov, za nepolnopravne pa deset evrov.


Projekt, ki že peto leto ponuja raznolike športne aktivnosti z različnih področij in študentom ponujatelesno aktivnosti po dostopni ceni, bo letos poleg teniškega tečaja in turnirja ponudil še kolesarjenjedo Sotine ter že znano in priljubljeno FitVadbo. Oboje se bo odvilo septembra, več informacij pa bo znanih kmalu.

Arhiv KPŠ
Teniški tečaj so pripravili že nekajkrat. 
tenis študenti tečaj trener
Kaj zdaj berejo drugi