vestnik

To so podjetja, ki so prejela priznanja za inovativne dosežke

Vestnik, 29. 11. 2019
PGZ
Priznanja so podelili na letni konferenci.
Aktualno

Pomurska gospodarska zbornica (PGZ) je 18. zapored nagradila najboljše inovacije pomurske regije in jim podelila priznanja.

Podelitev priznanj je potekala v sklopu 25. letne konference Pomurskega društva za kakovost. "Priznanje predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom pomurskih podjetij in njenih inovatorjev in s tem promocijo inovativnosti v Pomurju in širše," pravijo pri PGZ. Na razpis je letos prispelo sedem vlom, strokovna komisija pod vodstvom Majde Povše pa je podelila pet srebrnih in dve zlati priznanji. 

pgz, priznanja-za-inovatinost, konferenca
PGZ
Priznanja so podelili na letni konferenci.

Zlati priznanji sta prejeli podjetji Roto Group za pametno komunalno čistilno napravo SBR-Q in Paeyball za večnamensko mizo za športno zabavo, trening in aktivnosti. Dobitniki srebrnih priznanj pa so: Varis Lendava za e-spominsko steno, Medicop za sistem naprednega upravljanja in nadzora reševalnih vozil EQcontrol, Panvita Mir za piščančje meso brez GSO, Lek Veterina za razvoj alternativnih krmnih mešanic za živali z antibiotskim učinkom "ButyCal Herb" ter Codex za Codex agentski sistem AMS. 

pomurska-gospodarska-zbornica priznanja-za-inovativnost