vestnik

Tudi pomurski gostinci prejemniki jubilejnih priznanj sekcije za gostinstvo in turizem

Vestnik, 6. 10. 2021
OOZ Murska Sobota
Na strokovnem srečanju gostincev v Lipici so tudi pomurski gostinci prejeli jubilejna priznanja.
Aktualno

Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije je v Lipici pripravila že tradicionalno 13. strokovno srečanje gostincev, na katerem so podelili tudi jubilejna priznanja članom sekcije. Prejeli so jih tudi člani območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota.

Na strokovnem srečanju so se gostinci iz vse Slovenije pogovarjali o aktualni problematiki na področju gostinstva in o drugih temah, čas pa so namenili tudi sproščenemu druženju. Podeljena so bila tudi jubilejna priznanja članom sekcije, prejeli so jih tudi člani območne obrtno-podjetniške zbornice Murska Sobota. 

ooz-murska-sobota, ozs, sekcija-za-gostinstvo-in-turizem
OOZ Murska Sobota
Na strokovnem srečanju gostincev v Lipici so tudi pomurski gostinci prejeli jubilejna priznanja.

Priznanja za 30 let poslovanja so prejeli Tanja Dervarič iz Okrepčevalnice Bistro Tanja iz Murske Sobote, Oto Gaberšek iz Gostilne Gaberšek iz Kuzme ter Rudolf Svetec iz Gostišča pri Rudiju iz Šalovec, priznanje za 40 let poslovanja pa je prejela Okrepčevalnica Štefan Šbüll iz Sotine. Podeljeno je bilo tudi priznanje za kakovost gostinske ponudbe, prejemnica priznanja med pomurskimi gostinci je Ksenija Lülik iz Gostilne na Jasi iz Bodonec. 

obrtno-podjetniška-zbornica-slovenije sekcija-za-gostinstvo-in-turizem ooz-murska-sobota jubilejna-priznanja