vestnik

Tudi v novem resničnostnem šovu bomo gledali Prekmurko

R.Š., 31. 8. 2021
Planet Tv
Sanja Novak iz Murske Sobote se bo preizkusila v najtežji televizijski športni preizkušnji.
Aktualno

Na Planet prihaja najtežja televizijska športna preizkušnja Exatlon, v kateri bo poleg znanih obrazov in uveljavljenih športnikov tekmovala tudi Sanja Novak iz Murske Sobote.

V ponedeljek, 6. septembra prihaja na Planet nov resničnostni šov, ki se ponaša, da bo najtežja televizijska športna preizkušnja. Na poligonih v Dominikanski republiki se bosta pomerili dve ekipi, rdeča in modra, v slednji pa najdemo tudi 32-letno Sanjo Novak iz Murske Sobote.

Kot so navedli v opisu Prekmurke, ima vsestranska športnica sicer diplomo iz razrednega pouka, a je trenutno zaposlena v proizvodnji. Nekoč je trenirala atletiko in hitrostno rolanje, največ športnih dosežkov pa je zabeležila v ekipnih tekmovanjih. Očitno je žilica za nastopanje v resničnostnih šovih prisotna v družini, saj smo leta 2019 lahko v oddaji MasterChef Slovenija spremljali tudi njeno mlajšo sestro Nastjo Novak Sukič.

Sanja se bo potegovala za glavno nagrado v obliki 50 tisoč evrov, športne preizkušnje bo s svojim nezgrešljivim komentarjem spremljal voditelj Miran Ališič, medtem ko bo utrip med tekmovalci in tekmovalkami v netekmovalnem delu preverjala Tina Gaber.

Ekipi se bosta z neverjetnimi poligoni, kakršnih na slovenskih televizijah še nismo videli, prvič srečali že v ponedeljek, 6. septembra, ob 19.45, ko bo na Planetu premiera šova Exatlon. Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu in na Facebook strani oddaje.

exatlon sanja-novak resničnostni-šov planet
Kaj zdaj berejo drugi