vestnik

Upokojenci so se pomerili v kegljanju

Jože Žerdin, 15. 8. 2018
Jože Žerdin
Društvo upokojencev Beltinci je v sklopu letošnjega občinskega praznika občine Beltinci v Športno rekreacijskem centru v Lipovcih minuli torek izvedlo tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici.
Aktualno

Društvo upokojencev Beltinci je v sklopu letošnjega občinskega praznika občine Beltinci v Športno rekreacijskem centru v Lipovcih minuli torek izvedlo tekmovanje v kegljanju s kroglo na vrvici.

Letošnje občinsko športno tekmovanje v športni disciplini je bilo že drugo za pokal občine Beltinci. Šlo je za posamično žensko in moško meddruštveno tekmovanje, ki je potekalo kar nekaj ur.



Pri moških ekipah se je tekmovanja udeležilo 11 ekip, pri ženskah pa 10. Skupaj se je tekmovanja udeležilo 130 tekmovalcev in navijačev iz Društev upokojencev Beltinci, Črenšovci, Puconci, Moravske Toplice, Turnišče, Mačkovci, Kobilje, Bodonci-Brezovci-Zenkovci, Murska Sobota, Gornja Radgona, Melinci.

2a67d83a01ca7b86f7f4addbdfdcebc2
Jože Žerdin
Najboljšim so podelili pokale in priznanja.


Prve tri najboljše ekipe so ob koncu tekmovanja prejele pokale, prvi trije tekmovalci pa so prejeli medalje, ostale ekipe pa so za sodelovanje prejele zahvale. Vodja tekmovanja je bil Jože Tivadar. Nagrade sta podelili predsednica Društva upokojencev Beltinci Miroslava Šömen in predsednica Pokrajinske zveze društev upokojencev Murska Sobota Violeta Bertalanič.

3cf8dd01eb0d9744dba2ecdec1c1369e
Jože Žerdin
Pri moških ekipah je prvo mesto pripadalo Društvo upokojencev Murska Sobota, drugo mesto Društvo upokojencev Kobilje in tretje mesto Društvo upokojencev Bodonci-Brezovci-Zenkovci.


Pri moških ekipah je prvo mesto pripadalo Društvo upokojencev Murska Sobota, drugo mesto Društvo upokojencev Kobilje in tretje mesto Društvo upokojencev Bodonci-Brezovci-Zenkovci. Pri ženskih ekipah pa so prvo mesto slavile tekmovalke iz Društva upokojencev Bodonci-Brezovci-Zenkovci, drugo mesto Društvo upokojencev Kobilje in tretje mesto Društvo upokojencev Murska Sobota.

84107e11688dd98cbfa144bfca6f3a5c
Jože Žerdin
Zmagovalne ekipe drugega tekmovanja v kegljanju s kroglo na vrvici za pokal občine Beltinci.

Na drugem turnirju za pokal občine Beltinci pa so med ekipami bili najboljši posamezniki pri moških Peter Sovjak, Alojz Sraka in Milan Ovček, pri ženskah pa Sabina Horvat, Rozalija Bukovec in Maja Molek.

1fea5abe2bf19e74abd830117679f7dd
Jože Žerdin
Pri ženskih ekipah pa so prvo mesto slavile tekmovalke iz Društva upokojencev Bodonci-Brezovci-Zenkovci, drugo mesto Društvo upokojencev Kobilje in tretje mesto Društvo upokojencev Murska Sobota.

du Beltinci upokojenci kegljanje s kroglo na vrvici
Kaj zdaj berejo drugi